Οι πρώτες πόζες του τολμηρού «Victims» στο enikos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σου έγραψα πως το τολμηρότατο και εξαιρετικά ενδιαφέρον θρίλερ Victims θα ανέβει στο φιλόξενο Studio Κυψέλης σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, πρώτος πως πρωταγωνιστούν σε αυτό οι καλοί Στέλιος Κρητικός – Σόνια Κωτίδου, ενώ πρώτος σου «πρόδωσα» πως για τις ανάγκες της εν λόγω δουλειάς θα βρεθούν…ολόγυμνοι στη σκηνή. Στην συνέχεια παρακολούθησα μια γερή τους πρόβα -υπάρχει έντονη «χημεία»μεταξύ τους, η δουλειά είναι καλοκουρδισμένη και έχει απίστευτες ανατροπές μέχρι και το φινάλε- και τώρα σου έχω και «δωράκι». Ναι, ναι, εξασφάλισα το πρώτο άκρως εντυπωσιακό και…extra hot φωτογραφικό υλικό από την παράσταση, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της -δες 2 Δεκεμβρίου. Πάμε να στα πω όλα, αν και «μιλάνε»οι φωτογραφίες

Οι Θεατρίνων Θεατές παράλληλα με το «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», που ήδη έχει κερδίσει κοινό και ειδήμονες ανεβάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το hit του Michael Howard «Victimas»σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού και με πρωταγωνιστές το Στέλιο Κρητικό και τη Σόνια Κωτίδου. Η μετάφραση είναι Σωτήρη Αντωνίου, η μουσική του Σάκη Τσιλίκη, τα σκηνικά-κοστούμια της Γιοβάννας Πρασσίνου, η κινησιολογία του Σίμωνα Πάτροκλου. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ζωρζέτ Μιρόν, ενώ την κινηματογράφηση έκανε ο Αντώνης Μανδρανής, τα γραφιστικά η Ειρήνη Γκολέμη και τις φωτογραφίες οι Ζώης Τριανταφύλλoυ και Κώστας Βολιώτης.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ένα τολμηρό πολιτικό θρίλερ που αφορά την ιδιόρρυθμη συνάντηση ενός ζωγράφου με ένα γυμνό μοντέλο, μέσα από την οποία προκύπτουν εφιαλτικές αλήθειες για τη ζωή των δύο ηρώων, που τους καθορίζουν συναισθηματικά τόσο απόλυτα, που την επόμενη μέρα κανείς από τους δύο δε θα ΄ναι ίδιος. Οι κοινωνικές συμβάσεις που μας καθορίζουν, οι οικογενειακές επιβολές, τα θέλω και τα πρέπει σε ένα περίεργο χορό με το σήμερα και τις δικές του ανάγκες και μια ενηλικίωση που εισβάλει απρόοπτα εν μια νυκτί, μέσα από το έργο αυτό του Howrad, που φιλοδοξεί να φωτίσει με ευαισθησία η παράσταση και που θεωρείται ένα από τα αρτιότερα ψυχολογικά θρίλερ. Γραμμένο το ’80 και πολυπαιγμένο παγκόσμια αποτελεί ένα θεατρικό διαμάντι που οι Θεατρίνων Θεατές εξασφάλισαν και θα παρουσιάσουν.Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 2 Δεκέμβρη και θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.14 στο Studio Κυψέλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ