«Σαρώνει» η «Σουσού»-15.000 εισιτήρια πουλήθηκαν ήδη – Νέες φωτογραφίες!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΠΡΩΤΟΣ σου έγραψα πως η επιλογή των Θεατρικών Σκηνών να ανεβάσουν την έξοχη Μαντάμ Σουσού στο Παλλάς τους θα…σπάει πόρτες, πρώτος σε ενημέρωσα πως υπήρχε γερή προπώληση και πρώτος τώρα έρχομαι να σου αποκαλύψω ότι έσπασε το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων και πάει να…τινάξει την μπάνκα στον αέρα! Το ενδιαφέρον του θεατρόφιλου κοινού για την υπερπαραγωγή που ανεβάζουν οι Κεντ-Κατσαρίδης είναι μεγάλο και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού υποστηρίζεται από μια αγκαλιά άξιων συνεργατών. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε την διασκευή και «ντύνεται» τη Σουσού έχοντας πλάι της τους Κώστα Κόκλα-Άλκη Κούρκουλο, με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα. Γερό το«πακέτο»

Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού» θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για τη σεζόν 2017-2018, κάνοντας πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου.Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της κόσμο. Όταν τελικά καταφέρνει να αποκτήσει πολλά χρήματα, η ζωή της αλλάζει ριζικά και ένας «αριστοκράτης» διεκδικεί την καρδιά και την περιουσία της.

ΥΠΟ τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα η Δήμητρα Παπαδοπούλου μεταμορφώνεται σε «Μαντάμ Σουσού», έχοντας δίπλα της τον Άλκη Κούρκουλο στο ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού, τον Κώστα Κόκλα ως Παναγιωτάκη και ακόμα 25 ηθοποιούς-δες αλφαβητικά Γιούλη Αγγελή, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτη Γεωργιάδη, Γιάννα Ζιάννη, Αναστασία Κελέση, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρο Κτεναβό, Ροζαμάλια Κυρίου, Αλέξανδρο Λασκαράτο, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνο Μπίρκο, Κωστή Μπούντα, Γρηγόρη Ποιμενίδη, Κώστα Φλωκατούλα, Βασίλη Χαλακατεβάκη και Γιώργο Ψυχογιό. Τα τραγούδι της παράστασης έγραψε η Μαρίζα Ρίζου και τραγουδάει η Χριστίνα Μαξούρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ