«Fool for love» με Κέντρο, Λαγούτη, Θεωνά, Παλαιολόγο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Το εξαιρετικά δυνατό έργο του Σαμ Σέπαρντ «Fool for love» θα δούμε τον χειμώνα στην Β’ Σκηνή του θεάτρου «Άλμα»που βρίσκεται πια στα χέρια των Θεατρικών Σκηνών. Την σκηνοθεσία θα κάνει ο ικανότατος Γιώργος Οικονόμου που «έκλεισε»για πρωταγωνιστές του τον χαρισματικό Γιώργο Κέντρο, τον εξαίρετο Πέτρο Λαγούτη,την καίρια Τζένη Θεωνά και τον έμπειρο Βασίλη Παλαιολόγο.

Θες και στόρι του γερού έργου του Σέπαρντ που ανεβαίνει σε μετάφραση της αξιόλογης Δάφνης Οικονόμου; Φυσικά και θέλεις!

Δύο άνθρωποι. Ο Eddie. Η May. Απομονωμένοι. Εγκλωβισμένοι σε ένα δικό τους σύμπαν. Και σε μια σχέση αποφασισμένη. Από τον έρωτα. Εκείνης, της πρώτης στιγμής. Σ’ ένα μοτέλ στην έρημο, παρακολουθούμε την ιστορία έρωτα, μίσους, πάθους, απόγνωσης μεταξύ ενός κάου- μπόυ και της γυναίκας της ζωής του. Μέχρι χθες, κάθε προσπάθειά τους να απεξαρτηθούν ο ένας από το βλέμμα του άλλου,έμοιαζε απελπισμένη,καταδικασμένη.

ΤΙ θα γίνει αυτή τη φορά, όμως; Τι θα συμβεί, αυτό το βράδυ που ο Eddie εισβάλει στο νέο «σπίτι» της May και στο νέο της ξεκίνημα; Πόσο διαφορετική θα είναι η κατάληξη, δεδομένης της παρουσίας ενός νέου ανθρώπου (Martin) στη ζωή της May; Κι αυτός ο Ηλικιωμένος κύριος που «εμφανίζεται» ξαφνικά και παρεμβαίνει, ποιος είναι; Θα αποκαλυφθεί το μυστικό που «δένει» τους άρρωστα ερωτευμένους; Πού θα βρεθούν οι τέσσερις ήρωες της ιστορίας, όταν η «φωτιά» αυτής της νύχτας σβήσει; Θα έχουν βρει τη λύτρωση ανάμεσα στα συντρίμμια; Η απάντηση στην λιλιπούτεια Β’Σκηνή του θεάτρου Άλμα που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την φιλόδοξη παράσταση του Γιώργου Οικονόμου με το γερό κουαρτέτο ερμηνευτών. Αναμένουμε με ενδιαφέρον…       Θα επανέλθω για το θέατρο«Άλμα» γιατί έγκυρες πηγές μου λένε πως γίνονται … μαγειρέματα για αυτό που θα κεντρίσουν το κοινό. Σου έχω και ανατροπή και είδηση αλλά να περιμένεις να τα μάθεις όλα στην ώρα τους. Για την ώρα αρκέσου στο «Full for love» και λάβε θέση για τα επόμενα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ