To enikos.gr μπήκε στις οντισιόν που κάνει ο Ρήγας για το «Fame»

Πρώτος σου πρόδωσα πως ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Ρήγας ετοιμάζει για το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο το θρυλικό μιούζικαλ «Fame» και πρώτος…τρύπωσα στις οντισιόν που κάνει προκειμένου να βρει νέο αίμα για την άκρως φιλόδοξη παράστασή του που θα χαρούμε από τον ερχόμενο Οκτώβριο.Το αδιαχώρητο έγινε χθες από τις δέκα το πρωί έως και τις οκτώ το απόγευμα από νέους ηθοποιούς- χορευτές και τραγουδιστές που έσπευσαν να κερδίσουν μια θέση στην υποσχόμενη παραγωγή που ετοιμάζεται με πολύ μεράκι και το ίδιο γίνεται και σήμερα,όπως θα γίνει και αύριο.Με το που ανακοινώθηκε,πρώτα από το enikos.gr η οντισιόν για το εν λόγω μιούζικαλ,τα τηλέφωνα του «Γυάλινου» πήραν φωτιά.

Ποιος δεν θέλει να συμπράξει σε ένα τέτοιο μιούζικαλ που έχει γράψει τη δική του ένδοξη ιστορία και να συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα;Στην επιτροπή στο πλάι του είχε τον καίριο Ιβάν Σβιτάιλο -πρώτος σου αποκάλυψα ότι θα κάνει τις χορογραφίες της παράστασης-,την εξαίρετη καθηγήτρια φωνητικής Λία Βίσση αλλά και την… δαιμόνια θεατρολόγο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Μια κάμερα κατέγραφε τις επιδόσεις των νεαρών παιδιών που έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό,με τον Ρήγα και τους συνεργάτες του να είναι φιλικοί και ζεστοί μαζί τους.Πάρτε μια πρώτη γεύση από το φωτογραφικό μας υλικό και λάβετε θέσεις γιατί τα καλύτερα έρχονται μέσα στον Οκτώβρη…

TΟ μιούζικαλ «FAME» που βασίστηκε στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του 1980 και στη μετέπειτα τηλεοπτική επιτυχία του 1983, έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 1988 και έκτοτε για 30 συναπτά έτη έχει παρουσιαστεί με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία σε όλες τις μεγάλες θεατρικές σκηνές του κόσμου. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι είναι στη πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων εισπρακτικών επιτυχιών στα musical ανά το κόσμο, τα τελευταία 30 χρόνια.

ΘΕΣ ΣΤΟΡΙ;

Το έργο αναφέρεται σε μία ομάδα σπουδαστών του School of Arts στη Νέα Υόρκη και με πολύ συναίσθημα, χιούμορ αλλα και κοινωνική κριτική, παρουσιάζει με τρυφερότητα και αγάπη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες είκοσι νέων ανθρώπων που αγαπούν με πάθος τη τέχνη και διεκδικούν μία θέση σε αυτό που ευρύτερα λέμε showbiz. To “FΑΜΕ” αποτελεί πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης καθώς αποδεικνύει, οτι ο κάθε άνθρωπος ασχέτως κοινωνικής τάξης ή οικονομικής κατάστασης, μπορεί με το ταλέντο του να ξεχωρίσει και να ζήσει το όνειρο του.

Το “FAME” ανεβαίνει σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, και καλλιτεχνική επιμέλεια Μαρίας Οικονομίδη.

Πρόκειται για μία τεράστια παραγωγή στη σκηνή της οποίας θα φιλοξενούνται εικοσιπέντε ηθοποιοί και 10μελής ζωντανή ορχήστρα. Τους είκοσι σπουδαστές της σχολής θα υποδυθούν είκοσι νέοι ηθοποιοί με δεξιότητες στην υποκριτική, τον χορό και το τραγούδι. Οι πέντε πρωταγωνιστές του “FAME” που θα ερμηνεύσουν τους πέντε καθηγητές σχολής θα ανακοινωθούν σύντομα καθώς οι επαφές είναι σε εξέλιξη. Για τις ανάγκες της φιλόδοξης παράστασης πραγματοποιείται από χθες μέχρι και αύριο –για αυτό σπεύστε αν θέλετε- μία μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για νέους και νέες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας από 17 έως 30 ετών με δεξιότητες στο χορό, στο τραγούδι και την υποκριτική. Οι ανάγκες της παράστασης απαιτούν νέους και νέες ηθοποιούς όλων των εθνικοτήτων, χρωμάτων και φυλών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ