Οι πρώτες πόζες της Αδριανού με το… Μπουφάν της Χάρλεϊ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ. Η πολυσχιδής Άννα Αδριανού ετοιμάζεται για ένα από τα απαιτητικότερα θεατρικά της «στοιχήματα», αφού το χειμώνα θα φορά «Το μπουφάν της Χάρλεϊ» στο «Αλκμήνη». Η έμπειρη ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον δυνατό μονόλογο του άξιου Βασίλη Κατσικονούρη με σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Σταύρου και είναι πολύ ενθουσιασμένη για το βήμα της αυτό.

Το enikos.gr εξασφάλισε το πρώτο φωτογραφικό υλικό από την υποσχόμενη παράσταση…για τα μάτια σου μόνο!ΝΥΧΤΑ βροχερή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Μια γυναίκα, στέκεται μπροστά στον εύζωνα γιο της που κάνει σκοπιά. Σαν γνήσια Ελληνίδα μάνα, υστερική και βαθιά τρυφερή, του μιλάει «σαν μάνα… και σαν κοπέλα…» προσπαθώντας να γεφυρώσει όσα τους χωρίζουν. Από την μια η αγωνία της μάνας κι από την άλλη το αδιέξοδο μιας νεολαίας που θέλει να ζήσει αλλά δεν ξέρει πώς. Και πίσω απ όλα αυτά κρύβεται μια αλήθεια,εντελώς απρόβλεπτη που θα κόψει την ανάσα.

Το «Μπουφάν της Χάρλεϊ»του Βασίλη Κατσικονούρη ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταύρου, φωτισμούς Κατερίνας Μαραγκουδάκη, σκηνικό Ντέιβιντ Νεγριν και μουσική Στέφανου Αδάμη. Αναμένουμε λοιπόν!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ