Οι πρώτες φωτογραφίες από τον… Μανωλάκη τον βομβιστή!

Πρώτος σου έγραψα ότι ο εμπειρότατος Κώστας Αρζόγλου ετοιμάζεται να ανεβάσει την σπαρταριστική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου με γερή ομάδα ηθοποιών και πρώτος τώρα έρχομαι να σου «ανεβάσω» τις πρώτες φωτογραφίες από την φιλόδοξη παραγωγή με τον εξαιρετικό ηθοποιό και σκηνοθέτη να ποζάρει με τον εντυπωσιακό θίασό του που απαρτίζεται από τους Μάκη Πατέλη,Μιχάλη Μαρκάτη,Μαρία Αντουλινάκη,Γιώργο Μπανταδάκη, Αθανασία Καλογιάννη,Γιώργο Κοντογιάννη και Μαρία Γιουρμερτάκη

Επιστροφή στην ελληνική κλασσική κωμωδία μιας και μιλάμε για τον Αλέκο Σακελλάριο. Μια κωμωδία με πολλές παρεξηγήσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους αλλά και με πολλά διαχρονικά μηνύματα που θυμίζει ελληνικό κινηματογράφο. Ένα έργο περισσότερο επίκαιρο από ποτέ που θα χαρίσει πηγαίο γέλιο.Στην προκειμένη δε περίπτωση, η εύστοχη επιλογή της κωμωδίας Μανωλάκης ο βομβιστής αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμηθούμε το παρελθόν. Θα μεταφερθούμε στην εποχή του 70, στην περίοδο της δικτατορίας και θα δούμε όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία μέσα από την ευρηματική πένα και τη σατιρική διάθεση του μεγάλου συγγραφέα Αλέκου Σακελλάριου καθώς και την σκηνοθετική δουλειά του Κώστα Αρζόγλου αλλά και το γερό «πάντρεμα»επτά ικανών ηθοποιών.

Η ζωή ενός φιλήσυχου μικροαστού διαταράσσεται, όταν ‘εισβάλλει’ στο σπίτι ο αδερφός της γυναίκας του, ο Μανωλάκης. Η καθημερινότητα του νιόπαντρου ζευγαριού καταρρέει, αφού ο φερόμενος ως τρομοκράτης ‘φιλοξενούμενος’ μετατρέπει το υπόγειο του σπιτιού σε άντριτρομοκρατική οργάνωση, με απρόοπτες κωμικές εξελίξεις. Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Αρζόγλου έχει αρωγούς του στο ανέβασμα την Κούλα Γουλιώνει-σκηνικά και κοστούμια-και την Νερίνα Καμπασάκη-βοηθός του στη σκηνοθεσία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ