Έτοιμοι για το «Παιχνίδι του δολοφόνου» στο Ήβη

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι οι Ρέππας –Παπαθανασίου γράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο για το «Ήβη» των Θεατρικών Σκηνών, πρώτος ότι θα ακούει στον τίτλο «Το παιχνίδι του δολοφόνου» και πρώτος πως θα στηρίζεται από έναν δυνατό θίασο. Θέλεις να μάθεις και το στόρι του πρώτου αστυνομικού έργου του εν λόγω ισχυρότατου διδύμου που θα υπογράψει φυσικά και τη σκηνοθεσία της δουλειάς; Ιδού μαζί με την πρώτη επίσημη φωτογραφία της φιλόδοξης παραγωγής του Πάνου Κατσαρίδη.

Απρίλιος 1959. Έπαυλη στην Κηφισιά. Ο εφοπλιστής Παύλος Μαυρίδης βρίσκεται νεκρός.

Στη σκηνή εφτά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Εφτά ύποπτοι με σημαντικά κίνητρα αλλά και ατράνταχτα άλλοθι. Άδηλα λόγια, ανατροπές και ένα θανάσιμο αίνιγμα που καλείται να λύσει ο αστυνόμος Στεφανίδης. Ένα έργο σε ένα κλίμα φόβου, αγωνίας και παγιδευμένου ερωτισμού βυθισμένο στην ομίχλη του μυστηρίου ενός φόνου χωρίς ένοχο.

Ποιος είναι ο ένοχος; Τι σημασία έχει ποιος είναι ο ένοχος; Όλοι μπορούν να είναι ένοχοι, όλοι είμαστε εν δυνάμει ένοχοι, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι !

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Σύλβια Δελικούρα, Τόνυ Δημητρίου,Μάνος Ιωάννου, Δημήτρης Κυρατσούδης, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη και Ευαγγελία Συριοπούλου. Πάμε υπόλοιπους συντελεστές;Συγγραφή – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας. Σκηνικά: Παναγιώτα Κοκορού

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη. Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ