Το enikos.gr στα ίχνη του «Δολοφόνου» – οι πρώτες πόζες

Θα υπήρχε…Δολοφόνος που δεν θα ανακάλυπτα και δεν θα τον «έδινα» μέσα από την καυτή «Απαγορευμένη Ατζέντα» μου;Όχι βέβαια! Πρώτος τσάκωσα τον…Δολοφόνο που δρούσε στην περιοχή Ψυρρή και συγκεκριμένα στο θέατρο Ήβη πρώτος σου αποκάλυψα στοιχεία του και τώρα τον απαθανάτισα.

Να το …μεταφράσω τώρα αυτό γιατί μου έχεις μπερδευτεί; Σου αποκάλυψα πρώτος ότι οι εξαίρετοι Ρέππας –Παπαθανασίου ετοιμάζουν για το «Ήβη» των Θεατρικών Σκηνών το καινούργιο έργο μυστηρίου τους,που τελικά-και οριστικά!- θα ακούει πια στον τίτλο Το παιχνίδι του δολοφόνου.Στο καπάκι σου πρόδωσα τον γερό θίασο που θα στηρίξει την φιλόδοξη παράσταση–δες Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλης Μαρίνος, Τόνι Δημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Σύλβια Δεληκούρα,Μάνος Ιωάννου, Δημήτρης Κυρατσούδης και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος-γερή ομάδα,το δίχως άλλο!

Και τώρα σου έχω και «δωράκι»: μπήκα κλεφτά στο στούντιο του Γιώργου Καλφαμανώλη και «έκλεψα» λίγο από το backstage, για να έχεις μια πρώτη εικόνα. Δυστυχώς στη διαδρομή με «τσάκωσαν» και έτσι δεν έχω υλικό από όλους τους καλούς ηθοποιούς,αλλά θα επανέλθω…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ