Bomb: «Les Miserables» στο «Ακροπόλ» σε σκηνοθεσία Μαρσέλλου

Αυτή κι αν είναι μεγάλη θεατρική είδηση! Το δημοφιλές και μακροβιότατο παγκοσμίως μιούζικαλ «Les Miserables» των Alain Boublil –Claude Michel Schoenberg που βασίζεται στους σπουδαίους «Άθλιους» του Ουγκό,θα ανέβει τον Ιανουάριο του 2018 στο θέατρο Ακροπόλ από τους αδελφούς Τάγαρη και την «Θέαμα Ακροπόλ» κατόπιν σημαντικής συμφωνίας με τις ΜΤΙ Europe και Cameron Mackintosh LTD,σε σκηνοθεσία της «μαιτρ» στο είδος Θέμιδας Μαρσέλλου. Θεατρική … βόμβα;

Αναμφισβήτητα μια και το εν λόγω σημαντικό μιούζικαλ αποτελούσε εδώ και χρόνια…μήλον της έριδος για πολλούς θεατρικούς επιχειρηματίες,σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές.Τελικά τα δικαιώματα «κλείδωσαν»από τους «δαιμόνιους»πάντα αδελφούς Τάγαρη και στήνεται από ότι μαθαίνω μια αξιοζήλευτη υπερπαραγωγή αξιώσεων.

Το μιούζικαλ Les Miserables, μετά από 32 χρόνια συνεχούς επιτυχίας στο West End του Λονδίνου, το Broadway και ολόκληρο τον κόσμο, έχει συγκλονίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 70.000.000 θεατές, έχοντας δώσει πάνω από 53.000 παραστάσεις παγκοσμίως!Έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες – και τώρα για πρώτη φορά στα ελληνικά -έχει παιχτεί σε 44 χώρες και περισσότερες από 350 πόλεις και έχει αποσπάσει περισσότερα από 140 σημαντικά θεατρικά και μουσικά βραβεία! (Olivier, Tonys, Grammy, Helpmann awards κ.α).Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη παραγωγή που αναμένουμε με ενδιαφέρον.Για την ολοκλήρωση του πολυπληθούς θιάσου της πολυδάπανης δουλειάς, πρόκειται να πραγματοποιηθούν ακροάσεις για ηθοποιούς (με πολύ υψηλό επίπεδο στο τραγούδι) και τραγουδιστές, άνδρες και γυναίκες, από τη Θέμιδα Μαρσέλλου και τους συνεργάτες της.

Πάμε οντισιόν

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:να έχουν μαζί τους βιογραφικό και μια πρόσφατη φωτογραφία.

Να έχουν προετοιμάσει ένα ή δύο τραγούδια της επιλογής τους από μιούζικαλ και να έχουν μαζί τους τη συνοδεία των τραγουδιών (καραόκε) σε CD ή στικάκι, ή μουσικό συνοδό.Οι ακροάσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στο θέατρο Προσκήνιο Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη, Αθήνα. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 210 8256838 καθημερινά από την Παρασκευή 16-6-17 έως και την Τετάρτη 21-6-17, (και το Σαββατοκύριακο) από 11.00 π.μ έως 17.00 μ.μ. Πάμε και στις ακροάσεις που αφορούν παιδιά-κορίτσια και αγόρια: Πρόκειται για οντισιόν που θα κάνει η Μαρσέλλου πάντα με την ομάδα της για κορίτσια από 5 μέχρι 10 ετών και αγόρια από 7 μέχρι 12 ετών, που τραγουδούν καλά και τους αρέσει να είναι πάνω στη σκηνή! Τα παιδιά θα πρέπει:να έχουν μαζί τους βιογραφικό αλλά και μια πρόσφατη φωτογραφία. Να έχουν προετοιμάσει ένα ή δύο τραγούδια της επιλογής τους, (εαν είναι δυνατόν από μιούζικαλ) και να έχουν μαζί τους τη συνοδεία των τραγουδιών (καραόκε) σε CD ή στικάκι, ή μουσικό συνοδό. Οι ακροάσεις των παιδιών, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 24 Ιουνίου, στο θέατρο Προσκήνιο Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη, Αθήνα. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 210 8256838 καθημερινά από την Παρασκευή 16-6-17 έως και την Τετάρτη 21-6-17, (και το Σαββατοκύριακο) από 11.00 π.μ έως 17.00 μ.μ. Όσοι πιστοί προσέλθετε αμεσότατα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ