Bomb:Κιμούλης – Τζήμου στο «Misery» σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή

Αυτή κι αν είναι θεατρική «βόμβα»: ο πολυπράγμων Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζεται για ένα εξαιρετικά γερό και ελκυστικό «στοίχημα» για τον επόμενο χειμώνα.Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου ενέδωσε στον πρόταση- πρόσκληση της ικανότατης σκηνοθέτιδας Κίρκης Καραλή να πρωταγωνιστήσει στο δυνατό θρίλερ «Misery» που γνωρίσαμε από την κινηματογραφική του εκδοχή το 1990 σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ και σενάριο του Γουίλιαμ Γκόλντμαν-ο οποίος βασίστηκε στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Στίβεν Κινγκ-, με πρωταγωνιστές τον Τζέιμς Κάαν και την Κάθι Μπέιτς,που πήρε Όσκαρ Α’Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της αυτή.

Η Κίρκη Καραλή έρχεται να αναμετρηθεί τώρα με το ζηλευτό αυτό θρίλερ που κόβει την ανάσα,σε μια παράσταση-πρόταση που θα ανεβάσει από τον Οκτώβριο στο «Ιλίσια-Βολανάκης». Και δεν έχει μόνο έναν άσσο στο νέο της αυτό «στοίχημα»,γιατί δίπλα στον σπουδαίο Γιώργο Κιμούλη θα δούμε την χαρισματική Θεοδώρα Τζήμου,που είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Εκείνος θα ντυθεί τον διάσημο συγγραφέα Πολ Σέλντον,ο οποίος στο δρόμο για το σπίτι του τρακάρει και τραυματίζεται σοβαρά.Θα σωθεί από την νοσοκόμα Άννι Γουίλκς-δες Θεοδώρα Τζήμου-που είναι η νούμερο 1 θαυμάστριά του και τον πηγαίνει στο απομονωμένο σπίτι της.Η Άννι αποδεικνύεται κάπως «ασταθής»και ο Πολ βρίσκεται σακατεμένος,ναρκωμένος και στο έλεός της!

ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ. Αυτό είναι το ένα από τα φιλόδοξα θεατρικά «χτυπήματα» του Γιώργου Κιμούλη για τον χειμώνα. Όπως πρώτος «πρόδωσα»στην Ατζέντα ετοιμάζει το δικαστικό θρίλερ «Τρόμος» για το «Άλμα» με τις «Θεατρικές Σκηνές» που έκαναν πέρσι τις έξοχες «Επικίνδυνες σχέσεις»,ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα τον δούμε στο «Ψηλά από το γέφυρα» του Άρθρουρ Μίλλερ που θα ανεβάσει στο Εθνικό Θέατρό μας η Νικαίτη Κοντούρη. Αυτά για την ώρα,γιατί …Κιμούλης είναι αυτός και δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Καλό «μαραθώνιο»!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ