Και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο γερό «παζλ» του «Cabaret»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι οι Θεατρικές Σκηνές θα ανεβάσουν το θρυλικό Cabaret μετά τη Μαντάμ Σουσού τους στο Παλλάς που πέρασε στο δυναμικό τους, πρώτος ότι θα το σκηνοθετήσει ο άξιος Σωτήρης Χατζάκης και πρώτος ότι στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε την έμπειρη Εβελίνα Παπούλια,την τάχιστα ανερχόμενη Τάμτα, την εξαίρετη Ζέτα Δούκα,τον ικανότατο Ευθύμη Ζησάκη.

Τώρα έρχομαι να σου «προδώσω» πως στο δυνατό «παζλ»της διανομής προστέθηκε και ο χαρισματικός Βασίλης Μπισμπίκης, που αποτελεί ισχυρή μονάδα στα θεατρικά μας πράγματα. Οι πληροφορίες μου λένε πως ο εξαίρετος ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον Γερμανό Ερνστ Λούντβιχ που μπλέκεται σε ένα ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο με την Σάλλυ Μπόουλς (δες Τάμτα)και τον συγγραφέα

Κλίφορντ Μπράντσο[Ευθύμης Ζησάκης]. Εξαιρετική ιδέα η επιλογή του-“δαιμόνιος” ο Πάνος Κατσαρίδης,ψυχή των Θεατρικών Σκηνών που σήμερα έχει τα γενέθλιά του και του στέλνω ευχές μέσω…Ατζέντας,ο οποίος τον “έκλεισε”μαζί με τον Χατζάκη- Και από ότι μαθαίνω ακολουθούν κι άλλες εκπλήξεις στην διανομή…Λάβετε θέσεις!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ