Και Ρέππας – Παπαθανασίου στον «Ζορμπά»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Πρώτος σου είχα «προδώσει» ότι οι θεατρικές επιχειρήσεις των αδελφών Τάγαρη «μαγειρεύουν» για το καλοκαίρι μια εξαιρετικά φιλόδοξη παραγωγή που αναμένεται να… κλέψει παράσταση. Σου αποκάλυπτα ότι έκλεισαν τα δικαιώματα του σπουδαίου «Αλέξη Ζορμπά» και στην συνέχεια ανακοινώθηκε πως τη σκηνοθεσία της υποσχόμενης υπερπαραγωγής θα κάνει ο Σταμάτης Φασουλής με πρωταγωνιστή τον έμπειρο Γρηγόρη Βαλτινό, σε μουσική του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη. Στο… καπάκι επανήλθα με την είδηση ότι πλάι του ο Βαλτινός θα έχει τον ικανό Μέμο Μπεγνή και την άξια Ταμίλα Κουλίεβα και τώρα… επανακτυπώ στην 1η Ατζέντα του ’17 με τοπ είδηση!

ΤΗΝ θεατρική διασκευή του σημαντικού και πολυδιαβασμένου μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη ανέλαβαν οι εξαίρετοι Μιχάλης Ρέππας-Θανάσης Παπαθανασίου που ήδη την δουλεύουν με μεράκι αλλά και με προσοχή. Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα την κάνει ο ίδιος ο Φασουλής με τον Γιώργο Λύρα, λόγω του φόρτου εργασίας του όμως την ανέλαβε το δυνατό δίδυμο.

ΠΟΣΟΙ άσσοι για μια παραγωγή; Ζορμπάς του Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία Φασουλή και μουσική Θεοδωράκη και σε διασκευή Ρέππα-Παπαθανασίου με Βαλτινό, Μπεγνή, Κουλίεβα κλπ; ΟΛΟ το χαρτί θα πάρουν…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ