Ο Αλέξανδρος Ρήγας συναντά την… Κυρία της νύχτας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Και εκεί που πιστέψαμε ότι ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Ρήγας θα πάρει μια ανάσα μετά τον απόλυτο… μαραθώνιό του από την υπερπαραγωγή «Πυγμαλίων -Ωραία μου κυρία» στον ανανεωμένο και πάντα δυνατό «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», κάνει τη μεγάλη έκπληξη και ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή ως ηθοποιός και δη με την καθοδήγηση… άλλου μετά από χρόνια -για την ακρίβεια… άλλης!

Πάμε να στα … προδώσω όλα αναλυτικά. Ο Αλέξανδρος που βλέπει τις δύο παραστάσεις του να… σπάνε ταμεία στο Pantheon και το Ριάλτο- Αλεξανδράκης αντίστοιχα, «έκλεισε» προ ολίγου να παίξει στην «Κυρία της νύχτας» που όπως αποκλειστικά σου έγραψα εδώ, θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Κιβωτός» με νέα διανομή και σκηνοθετικό «λίφτινγκ» από την «δαιμόνια» Φρόσω Λύτρα. Μα όλα εγώ; Όλα εγώ. Πάμε να στα πω αναλυτικά…

ΣΤΗΝ ανανεωμένη βερσιόν της υπέροχης «Κυρίας της νύχτας» που ανεβάζει με την ομάδα naan η εμπνευσμένη Λύτρα, θα έχει ένα ακόμα γερό «άσσο» μια και για τον βασικό ρόλο του Ιωακείμογλου -θύμα κι αυτό της περίφημης Λιάνας Περέζ που ερμηνεύει εξαιρετικά η Λίνα Σακκά- «έκλεισε» τον Ρήγα. Ο πολυπράγμων δημιουργός μπορεί να μην έχει λείψει καιρό από την σκηνή ως ηθοποιός μιας και έπαιζε μέχρι το φθινόπωρο στο έργο του «Χωρίζουμε λέμε» μαζί με τους Μάλφα- Σκιαδαρέση, αλλά έχει πολύ καιρό να σκηνοθετηθεί από άλλον κι αυτό τον κεντρίζει ιδιαίτερα.

Ραντεβού λοιπόν στο «Κιβωτός» που «πέρασε» μέχρι και το τέλος της σεζόν στις Θεατρικές Σκηνές, με τις οποίες ο Ρήγας ανέβασε την ζηλευτή παράσταση «Πυγμαλίων -Ωραία μου κυρία» και συνεργάστηκε στη «Σίρλευ Βαλεντάιν» υπογράφοντας την απόδοση του έργου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ