Πιττακή-Πατεράκη ποζάρουν στο enikos.gr πριν από την πρεμιέρα τους!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Πρώτο το enikos.gr στις αρχές Σεπτεμβρίου αποκάλυψε πως δύο σημαντικές κυρίες του θεάτρου μας,η Ρένη Πιττακή και η Ρούλα Πατεράκη ετοιμάζονται να «παντρέψουν» τις δυνάμεις τους στο ισχυρότατο θρίλερ «Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν»και πρώτο τώρα φιλοξενεί αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την παράσταση. Η πρεμιέρα της άκρως φιλόδοξης δουλειάς θα δοθεί στις 14 Δεκεμβρίου στην «Σφενδόνη» με την σκηνοθετική υπογραφή του εξαιρετικού Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και όλοι δεν βλέπουμε την ώρα να ανοίξει η αυλαία…

ΤΟ «Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν;» μας το… σύστησαν κινηματογραφικά η Μπέτι Ντέιβις και η Τζόαν Κρόφορντ το 1962. Πολλοί ως σήμερα ήθελαν να «κλείσουν» τα απαιτητικά δικαιώματά του για τη χώρα μας,χωρίς να τα καταφέρουν και τελικά το πέτυχε ο «δαιμόνιος» Γιώργος Λυκιαρδόπουλος.

ΠΙΤΤΑΚΗ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ είναι έτοιμες να ντυθούν τις ηρωίδες του γερού ψυχολογικού θρίλερ.

Ο λόγος για τις Μπέιμπι Τζέιν Χάτσον και την Μπλανς Χάτσον,δυο αδελφές που μένουν μαζί σε μια ρημαγμένη έπαυλη του Χόλυγουντ με ζωντανές τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Η πρώτη υπήρξε παιδί θαύμα και αστέρι της επιθεώρησης, αλλά δεν κατάφερε να έχει την ίδια επιτυχία μετά την ενηλικίωσή της και η δεύτερη υπήρξε μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ που αναγκάστηκε να αποσυρθεί στο μεταίχμιο της δόξας λόγω ενός ατυχήματος που την άφησε ανάπηρη και για το οποίο θεωρήθηκε υπεύθυνη η Μπέιμπι Τζέιν. Μετά το ατύχημα που άφησε τη Μπλανς καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, η αντιζηλία μεταξύ των δυο αδελφών λαμβάνει ομηρικές διαστάσεις καθώς η Τζέιν άρχισε σιγά σιγά να τρελαίνεται και να έχει τον έλεγχο πάνω στη ζωή της αδελφής της. Όταν η Τζέιν πληροφορείται ότι η αδελφή της σκοπεύει να την κλείσει σε ψυχιατρική κλινική, καταστρώνει σχέδιο εξόντωσης της Μπλανς. Δεν ξέρει όμως ότι η Μπλανς κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που έχει να κάνει με τα πραγματικά γεγονότα του ατυχήματός της, το οποίο όταν βγει στην επιφάνεια πρόκειται να προκαλέσει τραγικές αλλαγές στη συμπεριφορά της Τζέιν.

ΔΙΠΛΑ στις σπουδαίες Πατεράκη-Πιττακή θα δούμε τις καίριες Στέλλα Γκίκα,Πηνελόπη Μαρκοπούλου και Αλέξιο Διαμαντή.Την μετάφραση έκανε ο Αντώνης Γαλέος,την δραματουργική επεξεργασία ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης με την Δανάη Παπουτσή,τη σκηνοθεσία,τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης,τη μουσική ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα.Παραγωγή Λυκόφως- Γιώργος Λυκιαρδόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Η Σακίρα βρίζει και φωνάζει στο γήπεδο – ΒΙΝΤΕΟ

Only…Mamma για Μπουρδούμη!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ