Πλούσιο «μενού» στο Studio Κυψέλης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Διάφορες και διαφορετικές ελκυστικές παραστάσεις θα φιλοξενήσει τον χειμώνα το λιλιπούτειο Studio Κυψέλης του Γιώργου Λιβανού.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και τις δύο αμέσως επόμενες Παρασκευές θα δούμε το δοκιμασμένο «Κασσάνδρα και Ξέρξης» με τους Λιβανό,Μπεράτη, Γκουντούμη, ενώ σε επανάληψη θα παιχτεί και η κωμωδία «Μπήκε γαμπρός και βγήκε νύφη» από την ομάδα Λαο-θέατρο του Βασιλειάδη [κάθε Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 17.00].   

Στο «μενού» υπάρχει και η επανάληψη της «Ρέπλικας» της Στέλλας Μαρή απ’την ομάδα Minos Two που θα φιλοξενείται στο θέατρο κάθε Κυριακή στις 21.00.

Όσο για τις δύο παραγωγές της ομάδας Θεατρίνων Θεατές δεν είναι άλλες από τις φιλόδοξες δουλειές «Φελίνι-Τα όνειρα των κλόουν» του Γιάννη Σολδάτου [θα παίζεται κάθε Δευτέρα-Τρίτη] και «Λεντς» του Μπίχνερ σε μετάφραση της Ροζίτας Σώκου [κάθε Παρασκευή στις 21.00  και Σάββατο στις 17.00] που σκηνοθετεί ο πολυσχιδής Γιώργος Λιβανός.

Και έπεται  και συνέχεια:ο Γιώργος Φραγκούλης φέρνει στο Studio Κυψέλης το «Κορίτσι του μόλου» [ραντεβού τις Πέμπτες] και η Κωνσταντίνα Ρίτσου σχεδιάζει το ανέβασμα του «Σαίξπηρ» του Βίντσεντ Ντόουνινγκ.

Με το καλό,λοιπόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ