Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 27/9/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Πρώτος σου πρόδωσα ότι ο «πολύς» Λευτέρης Παπαπέτρου ετοιμάζει τη νέα του σειρά, πρώτος αποκάλυψα τον τίτλο της «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» αλλά και τους πρωταγωνιστές της Μαρία Καβογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Παντελή Καναράκη και πρώτος «ανέβασα» φωτογραφία από το fitting της φιλόδοξης σειράς!

Τώρα που ακούστηκε το πρώτο «πάμε»από την ικανή σκηνοθέτιδα Αμαλία Γιαννίκου, εξασφάλισα την πρώτη φωτογραφία από γύρισμα που έγινε με την μοναδική Καβογιάννη και τον…κουμπάρο της στη σειρά Αλέξανδρο Λογοθέτη, που’ναι ντυμένος αστυνομικός.

Όσοι ήταν εκεί, λένε πως έρχεται μια σπαρταριστή σειρά,για αυτό λάβετε θέσεις.

Το ραντεβού δίνεται στον ΑΝΤ1.

 

 

 

Σου «πρόδωσα» ότι ο πολυπράγμων Λάκης Λαζόπουλος θα «χτυπήσει» και πάλι στο «Γκλόρια» με την έξοχη γαλλική κωμωδία των μαιτρ Matthieu Delaporte και Alexandre  de la Patellière που αγαπήσαμε στη χώρα μας απόο το σαρωτικό έργο τους “Για όνομα” που θα επαναληφθεί στο θέατρο “Αλίκη”, σου «πρόδωσα» ότι μαζί του θα έχει τους άξιους Μαρία Λεκάκη, Λευτέρη Ελευθερίου και στο…καπάκι σου «πρόδωσα» ότι τη σκηνοθεσία της υποσχόμενης δουλειάς θα κάνει ο «πολύς» Δημήτρης Λάλος!

Τώρα …επιστρέφω για να σε ενημερώσω ότι οι πρόβες ξεκίνησαν και ο Λάκης είναι ενθουσιασμένος με την έξυπνη επιλογή του να βάλει σκηνοθέτη τον Λάλο!

Πηγές μου λένε πως μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν κι ότι θεωρεί ότι θα κάνει μια ζηλευτή «ανάγνωση» του έργου ο τάχιστα ανερχόμενος σκηνοθέτης, που είναι και εξαίρετος ηθοποιός! Λάκης,έτοιμος για όλα λοιπόν και να μου το θυμηθείς, τώρα που θα ρίξει όλο το βάρος του στο ρόλο του θα σκίσει!

Θες και στόρι; Ένα ζευγάρι αποφασίζει να…ξεφορτωθεί τους φίλους του που βαριέται μέσα από αποχαιρετιστήρια δείπνα. Πρώτο του θύμα είναι ο πιο παλιός τους φίλος, ο οποίος πηγαίνοντας στο δείπνο φέρνει ανατροπές και την απόλυτη…κόλαση! Σκέψου το αυτό και σε διασκευή του Λάκη και καταλαβαίνεις τι κλάμα θα κάνουμε από τα γέλια! Λάβε θέση! 

Υ.Γ. Νέο! Την προώθηση της δουλειάς ανέλαβε η BrainCo A.E. γεγονός που σημαίνει ότι ο Λάκης «συναντιέται» εκ νέου με την Σεμίνα Διγενή.

 

 

 

Στις 30 Ιανουαρίου του 2017 θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Νίκος Κούρκουλος και οι πληροφορίες μας λένε πως ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μας Στάθης Λιβαθινός ετοιμάζει με αγάπη και μεράκι ένα αφιέρωμα-ψυχής σε εκείνον που τον στήριξε και τον πίστεψε ότι ήταν στο «τιμόνι» της πρώτης κρατικής σκηνής μας-και όχι μόνο.

 

Οι ίδιες πηγές μας λένε πως γίνονται ραντεβού με ανθρώπους που υπήρξαν στο πλάι του στην ζωή και την τέχνη, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα γερό υλικό με μνήμες-δηλώσεις για εκείνον, με πρώτους και καλύτερους τις γυναίκες του, τα παιδιά του κλπ.

Για την ώρα όλα είναι σε φάση συζητήσεων  και  για την σκηνοθεσία της εν λόγω εκδήλωσης ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Ζώη. Για αυτή θα φτιαχτεί και ένα υλικό με ντοκουμέντα από συνεντεύξεις του, υποκριτικούς άθλους του, στιγμιότυπα από την σπουδαία θητεία του στο Εθνικό το οποίο θα προβάλλεται κατά τη διάρκειά της.

Μόλις μάθω περισσότερα θα επανέλθω, αλλά θεωρώ ότι είναι μια σημαντική κίνηση αυτή που γίνεται στο Εθνικό από τον Στάθη Λιβαθινό και τους στενούς συνεργάτες του!

 

 

 

Το «Χειρόγραφο» που…έκλεψε πέρσι την παράσταση με την Χαρούλα Αλεξίου να μαγεύει το κοινό με την κατάθεση-ψυχής της,επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου για να το χαρούν όσοι δεν πρόλαβαν και το απολαύσουμε εκ νέου όσοι μαγευτήκαμε από αυτό πέρσι.

Από τις 12 Οκτωβρίου και για δώδεκα μόνο παραστάσεις η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή και με την σημαντική καθοδήγηση του ικανού Γιώργου Νανούρη θα «φωτίζει» ακριβές στιγμές από την καριέρα και την ζωή της. Κάνει μάλιστα πρόβες για την γερή επιστροφή της και εγώ… εισέβαλλα σε αυτές όπου την απαθανάτισε με τους εξαιρετικούς μουσικούς της Παναγιώτη Τσεβά,Γιώργο Λιμάκη και Άρη Ζέρβα, που συμπράττουν δυναμικά στην παράσταση. Λάβετε θέσεις από τώρα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ