Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 24/8/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ

 

Έτοιμος να «συναντήσει» ξανά τον χαρισματικό σεναριογράφο Λευτέρη Παπαπέτρου είναι ο έμπειρος Βασίλης Ευταξόπουλος. 

        

Ο καλός θεατρικός ηθοποιός ξεχώριζε στα συναρπαστικά «Εγκλήματα» του Παπαπέτρου και τώρα «έκλεισε» να συμπράξει στην καινούργια του σειρά «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» που θα δούμε στον ΑΝΤ1.

Όπως πρώτος σου …πρόδωσα στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μαρία Καβογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης και το παζλ της διανομής που φτιάχνει ο Παπαπέτρου αποκτά και νέους άσσους όπως τον Ευταξόπουλο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου σήμερα έγινε το πρώτο φίτινγκ για την υποσχόμενη σειρά στα Σπάτα και οι …μηχανές μπαίνουν σύντομα μπροστά με την άξια σκηνοθέτιδα Αμαλία Γιαννίκου στο τιμόνι.

Αναμένουμε…

 

 

Σε διπλό ταμπλό θα χτυπήσει το χειμώνα ο τάχιστα ανερχόμενος Ιάσων Παπαματθαίου που εντυπωσίασε πέρσι στο «Καζιμίρ και Καρολίνα» του θεάτρου Cartel.

Δεν θα είναι μόνο στο φιλόδοξο «Στρίψιμο της βίδας» στο πλάι της Θάλειας Ματίκα στο Άνεσις, αλλά θα συμπράξει και στο «Πυγμαλίων- Ωραία μου κυρία» που «μαγειρεύει» με κέφι για το Pantheon και τις Θεατρικές Σκηνές ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Αξίζει να σημειώσω ότι ο ικανότατος Ιάσων είναι γιoς του έμπειρου ηθοποιού Τάκη Παπαματθαίου.

(Πατήστε επάνω στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση):

 

 

 

Από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του ο Σπύρος Πούλης, έχει δεκάδες προτάσεις κάθε χρόνο. Έτσι και φέτος! Ενώ περιοδεύει ανά την Ελλάδα με τους δυνατούς «Γαμπρούς για πούλημα» των Ρέππα-Παπαθανασίου όπου γνωρίζει προσωπική επιτυχία, πολιορκήθηκε στενά για διάφορες και διαφορετικές παραστάσεις, τελικά όμως, όπως έμαθα από έγκυρη πηγή «έκλεισε» να παίξει στο «Ένα εξοχικό παρακαλώ» του Γιώργου Φειδά που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Θωμόπουλος. Η εν λόγω δουλειά πήρε… πράσινο φως και για τον χειμώνα, με κάποιες αντικαταστάσεις. Η καλή Χριστίνα Τσάφου «μετακομίζει» στο Ζίνα για τον φιλόδοξο Άμλετ τον Β και ο Φειδάς με τον Θωμόπουλο άλλαξαν τον ρόλο της σε αντρικό και τον ανέθεσαν στον Πούλη, που θα παίξει αυτόν που έρχεται να αγοράσει το εξοχικό- κέντρο… διερχομένων! Θες να σου θυμίσω στόρι;

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιός θα πάρει αυτό που θέλει, ποιός θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιός θα φύγει με τα λεφτά, ποιός με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα; Οι απαντήσεις στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά

ΑΞΙΖΕΙ να αναφέρω ότι ο Σπύρος Πούλης συνεργάζεται εξαιρετικό με τους Φειδά – Θωμόπουλο στους γερούς Συμμαθητές τους που θα μας κάνουν και φέτος παρέα στον ΑΝΤ1, με ανατροπές και εκπλήξεις…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ