«Έκλεισε» διανομή για την… Βιρτζίνιά του ο Κιμούλης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Θυμάσαι που σε ενημέρωνα ότι ο πολυσχιδής Γιώργος Κιμούλης «μαγειρεύει» το γερό «Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» για το Από Μηχανής Θέατρο; Είχε κλείσει για την εν λόγω φιλόδοξη δουλειά τον ικανό Άκη Βλουτή και την έμπειρη Νίκη Παλληκαράκη και όπως «αλίευσα» εδώ στη θεϊκή Κέρκυρα που φορτώνω μπαταρίες, βρήκε και τους άλλους δύο ηθοποιούς που συμπληρώνουν την διανομή του. Τους ρόλους του Νικ και της Χάνι στο αριστουργηματικό έργο του Άλμπι θα κρατήσουν αντίστοιχα ο καλός Σαράντος Γεωγλερής και η ανερχόμενη Τζωρτζίνα Λιώση!

ΤΟΝ καιρό αυτό ο σημαντικός μας θεατράνθρωπος κάνει ένα break από την περιοδεία του «Πλούτου» που… σαρώνει την Ελλάδα και συνδυάζει διακοπές και δουλειές στο υπέροχο Aquis της Κέρκυρας-κάνει βουτιές στην θάλασσα και έπειτα …στην γερή διασκευή των Επικίνδυνων σχέσεων που θα ανεβάσει στο «Άλμα» με τις Θεατρικές Σκηνές. Στον επόμενο τόνο τον περιμένει η συνέχεια της περιοδείας, οι πρόβες για το «Και τώρα οι δυό μας» του Γκέλμαν που θα ανεβάσει στο Μουσούρη με Φιλιππίδη – Κονιόρδου (ανυπομονώ για αυτό το… πάντρεμα) και οι ετοιμασίες για το «Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», αλλά και την μουσική παράσταση – αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου που θα δούμε στο Παλλάς με την Φωτεινή Δάρρα. Τρέξε Γιώργο, τρέξε…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ δεν θες; Θες! Στο χθεσινό υπέροχο πάρτι που δόθηκε για τη γιορτή του νέου θεατρικού παραγωγού Πάνου Κατσαρίδη ήταν και ο Γιώργος (μαζί κάνουν τις Επικίνδυνες) και η Δήμητρα Ματσούκα. Θα θυμάσαι ότι παραλίγο να είναι … αντίπαλοι αφού εκείνος θα έπαιζε στο μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία» με την Ζέτα Μακρυπούλια και εκείνη ετοιμάζεται για την πρόζα του ίδιου έργου «Ωραία μου κυρία-Πυγμαλίων». Το πρώτο αναβλήθηκε για του χρόνου[;] και το δεύτερο «μαγειρεύεται» με όρεξη για τον Δεκέμβριο. Δήμητρα-Γιώργος (που είχαν δουλέψει μαζί και στο θέατρο και στην τηλεόραση σου θυμίζω) ήταν πολύ ζεστοί, μιλούσαν για τα σχέδιά τους και δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλο… Λες να τους δούμε ξανά στο μέλλον; Διόλου απίθανο – θυμήσου το.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ