Στις «Θεατρικές Σκηνές» το θέατρο «Άλμα»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Θυμάσαι που σε ενημέρωνα πως συστάθηκε νέα εταιρεία παραγωγών που ακούει στον τίτλο «Θεατρικές Σκηνές» και έχει κλείσει ήδη ένα εξαιρετικά φιλόδοξο ανέβασμα του «Ωραία μου κυρία» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα και πρωταγωνιστές τους Δήμητρα Ματσούκα, Κώστα Κόκλα, Αντώνη Καφετζόπουλο κλπ;

Οι νέες πηγές μου λένε πως η νέα αυτή εταιρεία που μπαίνει χοντρά και δυναμικά στο παιχνίδι βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει για κάποια χρόνια το υπέροχο θέατρο Άλμα του Μεταξουργείου.             

Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν θερμά κι είναι θέμα ημερών να πέσουν οι υπογραφές για να δούμε σε αυτό δουλειές εξαιρετικά υποσχόμενες που «μαγειρεύονται»από τις «Θεατρικές Σκηνές» με μεγάλη όρεξη και με μεράκι…Για την ώρα αρκέσου σε αυτό και θα επανέλθω με γερές λεπτομέρειες!

Και ενώ «κλείνουν» το «Άλμα» προχωρούν δυναμικά για το πολυαναμενόμενο ανέβασμα του «Ωραία μου κυρία» στο «Pantheon».

Ο Δεκέμβριος που θα γίνει η πρεμιέρα του είναι μακριά αλλά ο ακάματος καλλιτεχνικά Ρήγας συνεχίζει να φτιάχνει με προσοχή το «παζλ» της διανομής που διαμορφώνεται εξαιρετικά.

Δήμητρα Ματσούκα, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ορέστης Τζιόβας ενώ σε θερμές διαπραγματεύσεις βρίσκονται ισχυρά ονόματα της παλαιότερης και της νεότερης γενιάς-κρατιέμαι να μην τα προδώσω, αλλά δεν θα αργήσω να το κάνω!

Υπομονή να έχετε… 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ