Νew bomb – «Πάγωσε» η Ωραία… Ζέτα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

New bomb. Οι ανατροπές  δίνουν και παίρνουν φέτος στον θεατρικό κόσμο και μια νέα ανατροπή-βόμβα ήρθε να τον αναστατώσει! Όπως ήδη είχα γράψει ο ακάματος θεατρικός επιχειρηματίας Γιώργος Λυκιαρδόπουλος «μαγείρευε» το ανέβασμα του μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία» για τον «Ελληνικό Κόσμο» και συζητούσε θερμότατα με τον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ενώ λοιπόν πήγαιναν όλα καλά, ο προγραμματισμός που υπήρχε στον «Ελληνικό Κόσμο» με την «Νίκη»του Σταμάτη Φασουλή να ξεκινά Φεβρουάριο, τους ανάγκασε να αναβάλουν την «Ωραία μου κυρία» τους για τη σεζόν 2017-2018… Δεν ξέρω αν θα κρατηθεί το ίδιο «πακέτο», αλλά κάτι γίνεται με το αυτό το έργο και το «πάντρεμα» Κιμούλη-Μακρυπούλια, μιας και είχε «παγώσει» και στο παρελθόν… Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή.

ΑΡΑ τον επόμενο χειμώνα δεν θα έχουμε δύο… Ελίζες Ντούλιτ, αλλά μόνο μια κι αυτή δεν θα είναι άλλη από τη Δήμητρα Ματσούκα που θα την «ντυθεί» στο ανέβασμα της εκδοχής πρόζας του έργου που «μαγειρεύει» όπως πρώτος έγραψα στο Pantheon ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Ρήγας.  Όσο για το ποιοι θα είναι πλάι της; Στήνεται ένας πολύ δυνατός θίασος και ο Ρήγας μέσα στις προσεχείς μέρες ολοκληρώνει το παζλ…

ΚΑΤΑ τα άλλα -πήρα φόρα- η Μακρυπούλια ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της νέας και φιλόδοξης σειράς του μαιτρ Λευτέρη Παπαπέτρου, που την θέλει πλάι στους Καβογιάννη, Χατζηπαναγιώτη, Καναράκη κα.

ΚΕΡΑΣΑΚΙ στην τούρτα. Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα η υπέροχη Ζέτα, είναι στην Πάρο μετά του Μιχάλη Χατζηγιάννη και …γεμίζει μπαταρίες. Μα όλα εγώ; Όλα!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ