«I am what i am» και μετά… Μαρινέλλα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Έτοιμος να περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με το ισχυρό on man show «I am what I am» που έσπασε πόρτες στο Αλίκη αλλά και το Παλλάς είναι ο Τάκης Ζαχαράτος. 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου θα ξεκινήσει μια μεγάλη…βόλτα σε όλη τη χώρα,με πρεμιέρα στη γενέτειρά του, την Πάτρα στις 14 Ιουλίου. Όσοι δεν τον είδαν στην απίστευτη αυτή δουλειά, μην τον χάσουν!  

Όσο για το επόμενο «χτύπημά» του; Όπως πρώτος σου «πρόδωσα», έκλεισε με τα Αθηναϊκά Θέατρα των Παναγιωτάκη- Κούρκουλα να εμφανιστεί από το Δεκέμβρη στο Παλλάς μαζί με την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα σε ένα υποσχόμενο σόου που πιθανότατα θα λέγεται «Οι δύο Μαρινέλλες!».

Κόλαση θα γίνει…

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ I AM WHAT I AM

Επειδή μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή, η περσινή θριαμβευτική περιοδεία του Tάκη Ζαχαράτου με το «I am what I am», που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων όπου παρουσιάστηκε, επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι, με το μοναδικό αυτό show ανανεωμένο με νέα πρόσωπα της επικαιρότητας, για να συνεπάρει, να διασκεδάσει, να συγκινήσει και να παρασύρει το κοινό σε υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές γέλιου και χαράς!

Ο καλλιτέχνης φαινόμενο, με την τεράστια και μοναδική αποδοχή και αγάπη από τον κόσμο, θα βρεθεί και πάλι κοντά στο κοινό όλης της Ελλάδας, σατιρίζοντας όλα όσα ζούμε και ζήσαμε από πέρσι μέχρι σήμερα με νέα κείμενα και μεταμφιέσεις, για  να σατιρίσει, να μιμηθεί και να χαρίσει μαγικές στιγμές γέλιου και τραγουδιού.

Τα κείμενα-τη σκηνοθεσία και τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει ο Τάκης Ζαχαράτος που θα έχει μαζί του εξαμελή ορχήστρα.Είναι μια παραγωγή της Lykos Production.

Φύγαμε!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ