Ο Ρήγας κλείνει άσους για τη διανομή του «Μπαμπά» του!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Είδηση πρώτη: ο Αλέξανδρος Ρήγας… επιστρέφει στο περίφημο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», το έργο που έγραψε με τον Δημήτρη Αποστόλου και που γνώρισε σαρωτική επιτυχία, καλλιτεχνικά και εμπορικά-ουρές γίνονταν και …έσπαγαν τα ταμεία για αρκετές χρονιές, με τις κριτικές να είναι διθυραμβικές!

Που θα ανεβάσει το γερό αυτό έργο του; Στο «Ριάλτο»της Κυψέλης που όπως πρώτος σε ενημέρωσα «έκλεισε» με τον ικανό θεατρικό παραγωγό Γιάννη Χριστόπουλο! Για εκεί προόριζε αρχικά τον «Πυγμαλίωνα» που θα ετοιμάσει, στη συνέχεια όμως κατέληξε ότι καλύτερα ταιριάζει στο «Ριάλτο» ο «Μπαμπάς…».        

Για την ώρα βρίσκεται σε συζητήσεις για το που θα ανέβει ο «Πυγμαλίωνας»!

Είδηση δεύτερη! Για την διανομή έχει «κλείσει» ήδη τέσσερις γερούς άσσους, από ότι έμαθα από έγκυρη πηγή. Ο λόγος για την Μπέσυ Μάλφα που θα αναλάβει τον ρόλο που κρατούσε στο πρώτο ανέβασμα του έργου η Χρύσα Ρώπα, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που θα αναλάβει τον ρόλο που έπαιζε ο Κώστας Κόκλας, την Παρθένα Χοροζίδου που θα παίζει τον ρόλο που ερμήνευε η Άννα Παναγιωτοπούλου και την Σοφία Μουτίδου στον ρόλο που κρατούσε…η ίδια!

Και έπεται ισχυρότατη συνέχεια…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ