Θα πάνε… Χόλυγουντ και του χρόνου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Σπάει πόρτες το γερό «Μάνα θα πάω στο Χόλυγουντ» της Δήμητρας Παπαδοπούλου και έγκυρες πηγές μου λένε πως με το «ρεύμα» που έχει, θα «πάει»και του χρόνου στο θέατρο Ιλίσια.

Οι ουρές είναι τρελές στο ταμείο,το κοινό κλαίει από τα γέλια με την ίδια την κωμωδία αλλά και με τις δυνατές ερμηνείες των ηθοποιών της κι έτσι υπάρχει έντονη η σκέψη να δοθεί πράσινο φως και για τον άλλο χειμώνα…

Ok χέρι στη φωτιά δεν βάζω, γιατί με τίποτα πια δεν μπορείς να το κάνεις αυτό,αλλά όλα προς τα εκεί πάνε…Να θυμίσω ότι το έργο έγραψε με οίστρο η Δήμητρα Παπαδοπούλου που το σκηνοθέτησε κιόλας μαζί με τον καλό Φωκά Ευαγγελινό και πως …δίνουν ρέστα σε αυτή ο χαρισματικός Θανάσης Αλευράς με την ικανότατη Κωνσταντίνα Μιχαήλ, έχοντας στο πλευρό τους καίριους Αντώνη Κρόμπα, Ζερόμ Καλούτα, Πέτρο Γεωργοπάλη, Στράτο Λύκο,Παναγιώτης Αλεξανδράκη  και Ελένη Ροδά. Θες και στόρι,σε ξέρω.

Πάμε λοιπόν…

Μια πολυμήχανη φυλή. Ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής. Δυο άνεργοι ηθοποιοί. Κι ένα όνειρο. Μηχανεύονται τα πάντα για να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να μετακομίσουν στο… Χόλιγουντ!  Αξιοποιώντας κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, θα μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμά τους σε οίκο ανοχής.

Θα μπορέσουν, όμως, να κατακτήσουν το όνειρό τους ή, μήπως, η οδός Φυλής είναι μονόδρομος; 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ