Ετοιμαστείτε για…Επτά ζωές

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Μια ακόμα φιλόδοξη παραγωγή πρόκειται να «αγκαλιάσει»το φιλόξενο Studio Κυψέλης του Γιώργου Λιβανού και ο enikos.gr έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή εξασφαλίζοντας και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό της.

Ο λόγος για το «Επτά ζωές»της βραβευμένης Κωνσταντίνας Δήμου,ένα έργο με μεταφυσικές αναζητήσεις,μια κωμωδία για το ατέρμονο παιχνίδι ζωής – θανάτου , φθαρτού και άφθαρτου, αστείου και σοβαρού, συνήθειας και αγάπης , φυσικού και μεταφυσικού, ρεαλισμού και ονείρου.

Ο Γιώργος Λιβανός ανέλαβε να το σκηνοθετήσει με την αρωγή μιας γερής ομάδας συντελεστών και μας δίνουν ραντεβού στο λιλιπούτειο θέατρο από τις 5 Μαρτίου υποσχόμενοι να μας κεντρίσουν με τη μοντέρνα μαύρη αλλά και εξτρίμ κωμωδία.Στην παράσταση παίζουν οι ικανοί Πάνος Κατέρης,Βίβιαν Βαλσάμη, Παναγιώτης Κατσίκης,Στεφανία Γκουρμέλου. Την σκηνοθεσία και τους φωτισμούς κάνει ο Γιώργος Λιβανός,τα σκηνικά και τα κοστούμια η Γιοβάννα Πρασσινου,την κινησιολογία ο Σίμωνας Πάτροκλος,τη μουσική ο Πάνος Μαλανδρής,την κινηματογράφηση ο Αντώνης Μανδρανης. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 18.30 και κάθε Κυριακή στις 21.15 από τις  5 Μαρτίου ως το τέλος Μαίου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ