Κραουνάκης: «Θα είμαστε…Όλοι ένα και το καλοκαίρι!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Μπορεί ακόμα να «τα σπάει» με το εντυπωσιακό «Όλοι ένα-φίλα με» στο Ίδρυμα Κακογιάννης ο πολυπράγμων Σταμάτης Κραουνάκης ήδη όμως «έκλεισε» όπως είπε αποκλειστικά στο enikos.gr και το καλοκαιρινό του «χτύπημα» που αφορά μια γερή περιοδεία της εν λόγω παράστασης- πρότασης που αγκαλιάζεται με θέρμη από το κοινό και τους ειδήμονες.

«Θα είμαστε…Όλοι ένα και το καλοκαίρι»μας είπε «μια και θέλουμε να παρουσιάσουμε την δουλειά μας και… εκτός των τειχών!».

Ο ίδιος κάνει και άλλα  ενδιαφέροντα «μαγειρέματα»τα οποία όμως δεν θέλει να «προδώσει»για την ώρα. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η συναρπαστική παράστασή του «Όλοι ένα-φίλε με» θα παίζεται στο Ίδρυμα Κακογιάννης μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου-κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 -για αυτό και πρέπει να σπεύσετε!

Τρεις γενιές τραγούδια, ένα συναρπαστικό one man show ενός σημαντικού δημιουργού.

Πολύτιμη η συμμετοχή των πέντε χαρισματικών  νέων καλλιτεχνών  Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα αλλά και του θαυμάσιου μαέστρου Άρη Βλάχου όπως και των εξαιρετικών μουσικών Βάϊου Πράπα-Γιώργου Ταμιωλάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ