Η Ρίγγα ετοιμάζει…bachelor στoν Τσιμιτσέλη!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Τι έγινε παιδιά; Τι…bachelor ετοιμάζεται κρυφά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και  δεν πήραμε χαμπάρι; Είναι στα…σκαριά ο θρησκευτικός του γάμος με την Βάσω Λασκαράκη και σχεδιάζει να το γλεντήσει πριν; Όχι,όχι,όχι!

Όπως έχει δηλώσει ο καλός ηθοποιός πλειστάκις δεν σκοπεύει να κάνει θρησκευτικό γάμο, άρα δεν προβλέπεται και…bachelor party! Τότε γιατί το βάζω στον τίτλο;

Για να σας κεντρίσω: το «Bachelor» είναι ο –προσωρινός;-τίτλος της φιλόδοξης ταινίας με την οποίο κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά η εξαίρετη σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα που μετρά πολλές επιτυχίες στο γυαλί.

Με τη δουλειά αυτή… βουτά στα βαθιά κινηματογραφικά νερά που την γοητεύουν και είναι ενθουσιασμένη για αυτό. Να στα προδώσω όλα όμως!

Η φιλόδοξη ταινία που για την ώρα φέρει τον τίτλο Bachelor θα αρχίσει να γυρίζεται τον Μάρτη από τον ικανό σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλο και είναι μια ρομαντική κομεντί  που διαδραματίζεται σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

Ένα bachelor party που εξελίσσεται όπως ακριβώς δε θα ήθελε καμιά νύφη. Τέσσερις και ένας άντρες που θυμούνται τα φοιτητικά τους κατορθώματα. Μια χορεύτρια του ταγκό, ένας τοίχος, ένα μουσικό γκρουπ και μια ψυχίατρος κάνουν το γάμο παρελθόν.

Στην δυνατή διανομή ανήκουν οι καίριοι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Αγόριτσα Οικονομου κ.α.

Την παραγωγή της υποσχόμενης ταινίας κάνει ο ικανότατος σκηνοθέτης Παντελής Καλατζης που μας εντυπωσίασε με τις Μαριονέτες του.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ