Rock γιορτή για το sold out

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

«Σπάει ταμεία» η ξεκαρδιστική κωμωδία «Θεέ μου,τι σου κάναμε»του Philippe de Chauveron που όπως πρώτος έγραψα ανέβασε στο θέατρο «Γκλόρια» ο πολυσχιδής Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ίδιος που έκανε την έξοχη διασκευή του έργου, υπέγραψε την σκηνοθεσία του και «κεντάει» υποκριτικά σε αυτό σε ένα έξοχο «πάντρεμα» με την χαρισματική Μαρία Καβογιάννη, επέλεξε να «χτυπήσει»στο περίφημο Rock & Roll του Κολωνακίου και να γιορτάσει εκεί την μεγάλη εμπορική επιτυχία της δουλειάς με όλο το θίασό του.

Ο enikos.gr ήταν φυσικά εκεί κι ο φακός του απαθανάτισε την γερή παρέα σε μεγάλα κέφια, που κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Όταν σου λέω «είμαι παντού» το εννοώ και ιδού οι αποδείξεις.

Απόλαυσε το φωτογραφικό υλικό και αν δεν έχεις πάει να δεις την παράσταση τρέξε-εγώ πάντως θα ξαναπάω αμεσότατα!

ΘΕΣ και λίγα λόγια για το έργο;  Ένα τυπικό ελληνικό ζευγάρι από τη Χαλκίδα προσπαθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα πως οι κόρες που μεγάλωσαν με τόση φροντίδα τους έφεραν για γαμπρούς έναν Αλβανό, έναν Αφγανό και έναν Κινέζο. Το ποτήρι ξεχυλίζει με την τέταρτη κόρη που ετοιμάζεται να παντρευτεί ένα Νιγηριανό. 

Συντελεστές: Θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος, σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς, κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, κίνηση: Φρόσω Κορρού, φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος, μουσική επιμέλεια: Άγγελος Τριανταφύλλου, παραγωγή: Κάρολος Παυλάκης. Το τραγούδι της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Μαρία Καβογιάννη, Τζένη Θεωνά, Νίκος Γκέλια, Kenny Moses, Adetu, Ελεάνα Στραβοδήμου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Μάγια Ανδρέου, Chalil Alizada, Κουέι Φανκ Γιανγκ, Κωνσταντίνος Καλαγκμπόρ, Νάταλι Ερνέστα.

Όχι στην παράσταση δεν … συμπράττει ο Νεκτάριος Σκαμνάκης που είναι μαζί τους στις φωτό-είναι ο pr man του Rock  και όχι μόνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ