Και του χρόνου στην… Σμύρνη!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Σιγά που δεν θα «πήγαινε» για τρίτη χρονιά η παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που έχει μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία.      

Σε ενημέρωνα πρόσφατα ότι η Μιμή Ντενίση με τον γερό της θίασο θα ανηφορίσουν στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να παίξουν απ’τον Μάρτιο εκεί την σαρωτική δουλειά τους.

Οι νέες μου πληροφορίες λένε ότι ναι, θα ανέβουν πάνω-μήπως να πεταχτώ κι εγώ;-αλλά του χρόνου θα «χτυπήσουν» και πάλι στον «Ελληνικό Κόσμο» μια και οι ουρές συνεχίζουν να είναι μεγάλες και δεν θα προλάβουν όλοι να τη χαρούν!     

Να θυμίσουμε ότι στο πλευρό της παίζουν οι καλοί Tάσος Χαλκιάς, Τάσος Νούσιας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Μάνος Ζαχαράκος, Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Γερονικολού, Νέλη Αλκάδη, Μαρία Εγγλεζάκη, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Αναστασία Σκοπελίτη και ο Μιχάλης Μητρούσης. Γερός άσος της δουλειάς ο Κώστας Βουτσάς.

ΣΟΥ έχω και παρασκήνιο.Έπεσα πάνω στην Μιμή στο περίφημο Agora Select-ήταν με την          θεά μητέρα της και την «δαιμόνια» Ρίτα Σίσιου -δες δημόσιες σχέσεις,οργάνωση Επικοινωνία θεατρικών παραστάσεων-και έλαμπε από χαρά που θα ανέβει πάνω. Δικαίως και χαίρεσαι, Μιμή.

Στο ίδιο σούπερ ρεστοράν που είναι απόλυτο στέκι έτρωγε νωρίτερα ο Σταμάτης Φασουλής με την «ψυχή» του «Ελληνικού Κόσμου» Θρασύβουλο Γιάτσιο- όχι, όπως μου τόνισαν δεν ήταν επαγγελματικό το ραντεβού!

Ρώτησα τον Σταμάτη πως είναι και με το θεϊκό βιτριολικό του χιούμορ μου απάντησε «Εντάξει,δεν κερνάω κιόλας!».

Έκλαψα από γέλια!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ