Ένα… Φάντασμα στο Badminton

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Ο πολυσχιδής Μιχάλης Αδάμ δεν ετοιμάζει μόνο το «Cabaret» για του χρόνου με πρωταγωνίστρια την Έλενα Παπαρίζου, όπως πρώτος σου πρόδωσα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr τον επόμενο χειμώνα θα φιλοξενήσει και το συναρπαστικό Phantom of the opera-στην εκδοχή που «τα πάει»στο Λονδίνο, όχι σε δικό μας ανέβασμα!

Ημερομηνίες και λεπτομέρειες δεν ξέρω ακόμα, αλλά…θα πέσει η θεατρική Αθήνα με την ισχυρή αυτή μετάκληση μια και το εν λόγω μιούζικαλ έχει γράψει την δική του ιστορία.Βασισμένο σε ένα παλιό κλασσικό Γαλλικό θρίλερ σχετικά με μια μυθική και τρομακτική φιγούρα που κατοικεί στην Όπερα του Παρισιού, το μιούζικαλ “Το Φάντασμα της Όπερας” είναι μια από τις πιο θεαματικές παραστάσεις στον κόσμο.

Με ανεπανάληπτα σκηνικά και κοστούμια, απίθανες ερμηνείες και μουσική που συναρπάζει, το Phantom of the Opera αποτελεί μουσικό και θεατρικό φαινόμενο.

Από την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Her Majesty’s Theatre στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 1986 έως σήμερα έχουν παιχτεί πάνω από 5000 παραστάσεις και έχουν πωληθεί εκατομμύρια εισιτήρια. Αναμένουμε λοιπόν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ