Ραντεβού στις 15.00 με τους Καραμάζοφ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς την Κυριακή στις τρεις το μεσημέρι αλλά εγώ θα σπεύσω στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης να απολαύσω τους Αδελφούς Καραμάζοφ του Ντοστογιέφσκι που έγινε απόλυτο must της σεζόν. Οι ουρές που έγιναν για αυτούς ήταν μεγάλες και έτσι πάρθηκε η απόφαση να δοθούν δύο τελευταίες παραστάσεις αυτή την Κυριακή στις 15.00 αλλά και την επόμενη την ίδια ώρα! Όσοι πιστοί σπεύσατε, όπως τρέχω κι εγώ, που το είχα αναβάλλει…          

Το μνημειώδες μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι Αδερφοί Καραμάζoφ παίζεται σε σκηνοθεσία της Νατάσας Τριανταφύλλη, διασκευή του Διονύση Καψάλη και πρωτότυπη μουσική της Μόνικας στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης -έναν σκηνικό χώρο, τοπίο και μνημείο.

Εικόνες, πρόσωπα, σχέσεις, ατμόσφαιρες, ήχοι που συνδυάζουν τις πιο ασυμβίβαστες αντιφάσεις. Που αποκαλύπτουν «τον καραμαζοφικό άνθρωπο» που όλοι κρύβουμε μέσα μας, ικανό να κινείται και να βλέπει, ταυτόχρονα ψηλά τον κόσμο των ιδανικών και κάτω τον κόσμο της πτώσης και των πολυαίμακτων παθών του. Τον άνθρωπο που αγωνίζεται να βρει την αγάπη. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι εξαίρετοι Aντίνοος Αλμπάνης, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μελέτης Ηλίας, Λένα Παπαληγούρα, Βασιλική Τρουφάκου, Αινείας Τσαμάτης.

Ραντεβού στο Υπόγειο, ή μεθαύριο ή την άλλη Κυριακή αλλιώς εσείς θα χάσετε!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ