Η πρώτη φωτογραφία του ερωτικού τριγώνου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Σε ποιο καυτό ερωτικό τρίγωνο ρίχνει…φως με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό ο enikos.gr, που πρώτος αποκάλυψε την ύπαρξή του;

Σε αυτό της «Δεσποινίδας Τζούλιας»του Στρίντμπεργκ που θα φιλοξενηθεί από τον Φεβρουάριο στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου. Όπως πρώτος σου «πρόδωσα» η άξια Μαρία Κίτσου, η ικανότατη Αμαλία Αρσένη και ο καίριος  Ορέστης Τζιόβας  θα συμπράξουν στο γερό έργο που θα παρουσιαστεί σε παραγωγή του ακάματου καλλιτεχνικά Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Η τιμημένη με βραβείο Μερκούρη Μαρία Κίτσου θα «ντυθεί» την Τζούλια στο ομώνυμο έργο που σκηνοθετεί η εξαιρετική Λιλή Μελεμέ, ο Τζιόβας θα ερμηνεύσει τον Ζαν, επιστάτη του σπιτιού, που «μοιράζεται» ερωτικά ανάμεσα σε εκείνη και την μαγείρισσα του σπιτιού, την Κριστίν[δες Αμαλία Αρσένη].

Όλα στην «Τζούλια» γίνονται το 1888 στην Σουηδία, νύχτα μεσοκαλόκαιρου,παραμονή μιας από τις μεγαλύτερες γιορτές της χώρας. Ο αρραβώνας της έχει πρόσφατα διαλυθεί και η δεσποινίς Τζούλια, μια κόρη κόμη, αντί να πάει με τον πατέρα της επίσκεψη στους συγγενείς της, μένει σπίτι και περνάει τη νύχτα με  τον Ζαν, έναν υπηρέτη, που έχει ερωτικό δεσμό με την Κριστίν, μια μαγείρισσα. Και τότε ξεκινάνε όλα.Θα πάμε και κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε εξαιρετικά. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ