«Δεν θα δώσω συνεντεύξεις, από άποψη!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Ότι η Άννα Βίσση…χτυπά στο ολοκαίνουργιο Hotel Ermou, επανερχόμενη δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της πόλης με live εμφανίσεις που «σπάνε πόρτες» το ξέρεις ήδη,αφού το θέμα «παίζει» τρελά, μια και από την πρεμιέρα της έχει …τρελές ουρές.

Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η Άννα έχει αποφασίσει φέτος να μιλήσει μόνο από σκηνής και να μην παραχωρήσει καμία συνέντευξη. Μου έκανε εντύπωση που δεν είδα πριν- κατά και μετά την πρεμιέρα κάποιο εξώφυλλο, άλλη μια της συνέντευξη και όταν την…πολιόρκησα για να τα πούμε, με τον τρόπο που το κάνουμε πάνω από είκοσι χρόνια μου απάντησε  «Συνέντευξη δεν κάνω φέτος, από θέση και άποψη! Καταλαβαίνεις!».

Η απάντησή μου ήταν η εξής: «Καταλαβαίνω και γουστάρω!». Γουστάρω που «χτυπά» στη συγκριμένη στυλάτη μουσική σκηνή των Γιάννη Μωράκη-Πέτρου Απαλάκη, γουστάρω που επέλεξε μια μουσική σκηνή κι όχι ένα νυχτερινό κέντρο, γουστάρω που οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30 κάθε Παρασκευή-  Σάββατο με μια μπάντα έντεκα μουσικών και σολίστ σε ένα ανατρεπτικό και πρωτότυπο πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και ένα πλούσιο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Κι ακόμα γουστάρω την ιδέα ότι το Hotel Ερμού, με hostess την Αννα Βίσση θα φιλοξενεί αγαπημένες μπάντες και μεγάλα parties δίνοντας ένα άλλο χρώμα στη διασκέδαση και τις υπόλοιπες μέρες τις εβδομάδας.

Έχει μιλήσει για όλα η Άννα [μας] και τώρα γουστάρει να «μιλήσει» αποκλειστικά από την σκηνή. Μαζί της! Άρα το ραντεβού μας δίνεται εκεί!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ