Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αυλαία και πάμε για τη νέα εποχή της Απαγορευμένης Ατζέντας που … μετακόμισε εδώ, στον enikos.gr  για να σας κάνει την καλύτερη παρέα και να σας ενημερώνει για όσα γίνονται στη σκηνή, πίσω από αυτή, σε πλατό κινηματογραφικά και τηλεοπτικά αλλά και στα στέκια που γίνεται το χοντρό «παιχνίδι».

Όλα εδώ, ναι, κι αποφάσισα να μου κάνει …ποδαρικό η Ζέτα Μακρυπούλια. Ήδη «έκλεισε» να μπει με πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κάτω Παρτάλι» όπως ήδη διέρρευσε και οσονούπω ξεκινά γυρίσματα παίζοντας μια γυναίκα που καταφθάνει στο χωριό για να φέρει τα πάνω-κάτω. Τις μέρες αυτές ο «δαιμόνιος» Λευτέρης Παπαπέτρου που γράφει το σενάριο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ρόλο για να ακουστεί το πρώτο «πάμε» αμεσότατα, μια και η πολυτάλαντη Ζέτα πρόκειται να ανηφορίσει από τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη με το γερό θεατρικό «Ήρθες και θα μείνεις» στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού  -για την ώρα τρέξε να τους δεις στο Ιλίσια και θα γελάσεις με την καρδιά σου.

09.25 Που είναι το αποκλειστικό; Μην βιάζεστε! Έγκυρες πηγές μου λένε πως η Μακρυπούλια θα «χτυπήσει» στο Mega με το «Κάτω Παρτάλι» και με το που θα τελειώσει τα γυρίσματά της σε αυτό, θα μετακομίσει στον ΑΝΤ1!

Ναι, ναι, μεγαλοστελέχη του καναλιού την έχουν ήδη «σιγουράκι», αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές! Κάτι καλό συζητάνε, για αυτό και η Ζέτα ξεκαθάρισε πως πάει στο Μεγάλο Κανάλι μόνο για το «Παρτάλι» και τον επιστήθιο φίλο της Λευτέρης Παπαπέτρου και μετά είναι «κλεισμένη» στον ΑΝΤ1. Πώς την έψησε, θα αναρωτηθείτε ο Παπαπέτρου; Πρώτον γιατί τον πιστεύει πολύ μια και την στήριξε πολύ απ’ τα πρώτα θεατρικά της βήματα και δεύτερον γιατί ήθελε σαν τρελή να κάνει σίριαλ. Το έλεγε και στο Μαρούσι, στονANT1 κι αυτοί συνέχεια της αντιπρότειναν σόου, παιχνίδια κλπ που δεν τα πολυθέλει τελευταία από ό,τι έχω καταλάβει!

09.34 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης    «πέταξε τη σκούφια του που η Ζέτα πάει στο «Παρτάλι»! Την ήθελε πολύ μαζί του και στην «Μουρμούρα», αλλά δεν «έκατσε» το «σκηνικό» κι έτσι τώρα που θα είναι μαζί στο «Παρτάλι», γουστάρει τρελά! Καλά γυρίσματα, παίδες…

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αυτό που έρχομαι να αποκαλύψω με το νο2 είναι ότι ο ηθοποιός που αγάπησε πολύ το «Παρτάλι» ζήτησε από τους δημιουργούς του, να εμφανιστεί σε όσα περισσότερα απ’τα δέκα επεισόδια που θα γίνουν και εξέφρασε από ότι  «αλίευσα» την βαθιά του επιθυμία να μην τον… σκοτώσουν νωρίς!

                                      

Ως γνωστό στην κωμική σειρά που έχει σασπένς θρίλερ γίνονταν φόνοι κι από ότι μαθαίνω θα ακολουθήσουν κι άλλοι απ’τα πρώτα κιόλας επεισόδια! Αυτό που ζήτησε λοιπόν ο καλός ηθοποιός-που είναι και εξαιρετικό παιδί κι ας τον έχουν κάνει…πεδίο βολής τελευταία!- είναι να μην τον…βγάλουν από την μέση νωρίς, για να παίξει και στο φινάλε της! Θα του κάνουν την χάρη ή όχι; Μαθαίνω πως τα κει το πάνε…

13.10 Για την ώρα πάντως πρωταγωνιστεί στο «Πουλάμε γαμπρούς» των Παπαθανασίου και Ρέππα που «σπάει ταμεία» στο θέατρο Ακροπόλ -δες πρώτο σε εισπράξεις!- μαζί με τους Κώστα Κόκλα, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Σπύρο Πούλη, Μάνο Ιωάννου, Νικολέττα Βλαβιανού κλπ και ετοιμάζεται για τον «μαραθώνιό» του από τα γυρίσματα της «Μουρμούρας» σε αυτά του «Παρταλιού». Κι από ότι μαθαίνω, ακολουθούν και γυρίσματα για νέα ταινία, για την οποία θα επανέλθω με λεπτομέρειες γιατί είναι σούπερ…

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. «ΠΕΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ». Ζήτησα από την τιμημένη με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» Λένα Παπαληγούρα που είναι απ’ τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της να γράψει… Ατζέντα για μένα και την πρεμιέρα της δικής μου Απαγορευμένης και μου έστειλε mail λίγο πριν από την –νέα-  σημερινή  της πρεμιέρα στην σαρωτική «Κατερίνα» που είναι sold out από πέρσι. Ιδού λοιπόν: «Μπαίνω στο σπίτι μου ύστερα από ενάμιση μήνα απουσίας. “Οδύσσεια” του Ουίλσον στο Μιλάνο κι ύστερα …καπάκι στη Κύπρο για το Κατερινάκι μας. Κι από σήμερα η Κατερίνα και πάλι στο Θησείον. Διαβάζω μήνυμα στο ίντερνετ που με ρωτάς πως νιώθω. Πολλές σκέψεις ,πολλά αισθήματα. Κρατάω καλά φυλαγμένη στην καρδιά μου κάθε στιγμή από το Μιλάνο. Ήταν υπέροχα. Παίρνω βαθιά ανάσα και δύναμη και βουτάω στη Κατερίνα. Από την Κύπρο όπως θα έλεγε και  ο Αύγουστος η Κατερίνα μας “πετάει”στην Αθήνα.. Σε λίγο θα ξαναβγεί απ το βιβλίο της και νιώθω μεγάλη χαρά και μεγάλη αγωνία. Κυρίως όμως νιώθω ευγνωμοσύνη. Για την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου,αλλά και για την ίδια τη δουλειά μας.. Γιατί η παράσταση αυτή μας δίνει μόνο χαρές. Σήμερα μπαίνοντας στο θέατρο θα ψιθυρίσω τα λόγια του Αύγουστου: “Πέτα Κατερινακι” .Θα κάνω μια μεγάλη αγκαλιά στο Νανούρη και το Λόλεκ και θα συγκεντρωθώ για να κάνω το χρέος μου. Θα συγκεντρωθώ για να δανείσω το σώμα και τη φωνή μου στη γυναίκα αυτή και να την κάνω να ακουστεί όσο πιο δυνατά μπορώ…  Και ύστερα θα αφεθώ να… ταξιδέψω μαζί της. Στο φως και το σκοτάδι της».

 

15.10 Εκεί θα είμαι σήμερα το βράδυ. Με το που θα «κλείσουμε» φύλο στην Real Life μας, θα τρέξω στο «Θησείον» για να δω για τέταρτη φορά την παράσταση-πρόταση που υπογράφει ο Νανούρης,    ο οποίος εντυπωσίασε το καλοκαίρι και με την «Σονάτα του σεληνόφωτος»που παρουσίασε στο Φεστιβάλ Αθηνών με τη Μαρινέλλα να«τα σπάει» με τις μουσικές και τα τραγούδια που έγραψε για την δουλειά ο εξαίρετος Σταύρος Ξαρχάκος. Η καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία της εν λόγω παράστασης, κάνει τους συντελεστές της να θέλουν να την επαναλάβουν σε νέο χώρο, τον οποίο ακόμα δεν έχουν βρει! Με το που θα τον βρουν,θα πρέπει να τρέξετε! Είναι γερή δουλειά!

15.12 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Έντονα ακούγεται ότι γίνονται συζητήσεις προκειμένου να περάσει και το θέατρο «Γκλόρια»στα Αθηναϊκά Θέατρα των Παναγιωτάκη-Κούρκουλα, αλλά χέρι στην φωτιά δεν βάζω…Θα πρέπει να ψάξουν για πολλά έργα για του χρόνου με τόσες στέγες που έχουν αναλάβει, αλλά όπως όλα δείχνουν για το «Αλίκη» που φιλοξενεί για «Για όνομα»δεν θα πρέπει να αγωνιούν, αφού με την φόρα που έχει η καλαίσθητη δουλειά θα «πάει»και του χρόνου -ούτε για αυτό βάζω χέρι στη φωτιά, αλλά χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει,που λένε…-.

15.15  Μετά την «Κατερίνα» λέω να «χτυπήσω» στοά Σπυρομήλιου-δίπλα στο Παλλάς, για να μη σας μπερδεύω- όπου έχει φτιαχτεί το απόλυτο καλλιτεχνικό στέκι και βγαίνουν πολλές καυτές ειδήσεις και κυρίως παρασκήνια. Εκεί «χτυπάνε» σε καθημερινή βάση οι περισσότεροι συντελεστές από τις παραστάσεις που παίζονται στα γειτονικά θέατρα-δες«Αλίκη», «Μικρό Παλλάς», «Παλλάς», «Αθηνών», «Βρετάνια», «Χορν»κλπ- οι οποίες έχουν ουρές. Δεν το έχετε πάρει πρέφα; Άπαντες παρόντες,σου λέει.Και εγώ…μόνιμος! Κανονικά!

 

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Η ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΕΝΗ. Όσοι περίμεναν να δουν την εξαίρετη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να «ντύνεται» Τζένη στην περίφημη «Όπερα  της πεντάρας» που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Παλλάς»με την σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Χουβαρδά,θα εκπλαγούν με την είδηση πως η ικανή ηθοποιός πρόκειται να ερμηνεύσει την κυρία Πίτσαμ κι όχι την μοιραία Τζένη! Την τελευταία θα την  «ντυθεί» από ότι έμαθα πριν από λίγες μέρες η έμπειρη Λυδία Φωτοπούλου!

 

17.10 Στην ίδια αυτή φιλόδοξη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων θα δούμε όπως πρώτος έγραψα στην Real News τον Χρήστο Λούλη,τη Νάντια Κοντογεώργη, ενώ οι ίδιες πηγές που μου «πρόδωσαν»ότι η Καραμπέτη δεν θα παίξει την Τζένη,μου αποκάλυψαν ότι «έκλεισαν»πρόσφατα και ο Άγγελος Παπαδημητρίου για να ερμηνεύσει τον κύριο Πίτσαμ και ο Νίκος Καραθάνος για να ενσαρκώσει τον Αστυνομικό.  Η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης παραγωγής αναμένεται να γίνει μέσα στον Φεβρουάριο.Για την ώρα πάντως το «Παλλάς»φιλοξενεί το μιούζικαλ «Billy Elliot»   με πρωταγωνιστές τους Αιμίλιο Χειλάκη,Αθηνά Μαξίμου,Τιτίκα Στασινοπούλου, Αποστόλη Τότσικα,Νίκη Παλληκαράκη,Γιώργο Ψυχογιό κα.

17.13 Από την Καραμπέτη,στην Παπαρίζου-έχω μεγάλη γκάμα είναι αλήθεια! Ενώ ετοιμάζεται για την αυριανή πρεμιέρα της στο «Nine»-όσοι είδαν πρόβα μιλάνε για υπερπαραγωγή αξιώσεων-,μου λένε πως υπήρξε υποδειγματική στην ετοιμασία της παράστασης, πως ρουφούσε σαν σφουγγάρι     όσα της έλεγε ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας κι  ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με όλο τον θίασο, ενώ είναι προσιτή σε όλους τους συντελεστές -μέχρι και οι τεχνικοί έχουν τα καλύτερα να λένε για αυτήν!Λόγω Σουηδίας,λέτε;Γιατί άλλες από τον χώρο του τραγουδιού,έχουν σηκώσει μύτη,         χωρίς να έχουν καταφέρει όσα κατάφερε εκείνη.

17.16 Ποια είναι η πιο ροκ στην ίδια παραγωγή; Η Μάρω Κοντού! «Είναι απίστευτο πλάσμα»μου έλεγε ο Κακλέας στις πρόβες τους. «Σπουδαία ηθοποιός και συναρπαστικό πλάσμα.Και εντελώς …ροκ.Πιο …ροκ από όλες!».Όλες,μαθαίνω,είναι πολύ δεμένες και ο Χαραλαμπόπουλος που παίζει με είκοσι δύο γυναίκες στο πλευρό του,πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του. Αυλαία για σήμερα!Η πρεμιέρα της Απαγορευμένης έλαβε τέλος πια…Είμαι κατάκοπος,αλλά εξαιρετικά χαρούμενος που η Ατζέντα «επέστρεψε».Ραντεβού αύριο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ