Καρύδη: Δεν θα ανακυκλώσω ότι συζούμε

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Κανονικά επέστρεψε στα γυρίσματα του γερού «Celebrity game night» η Σμαράγδα Καρύδη κι έρχονται τα καλύτερα από ότι μαθαίνω, την ώρα που η ίδια κάνει εντατικότατα μαθήματα χορού με τον ικανότατο Αναστάση Δεληγιάννη που έχει δουλέψει στα «Μερικοί το προτιμούν καυτό», «Σικάγο», «Πρισίλα»κλπ για το υπέροχο μιούζικαλ Sweet Charity που πρόκειται να δούμε στο Badminton.

Κάνει και φωνητική και χορό και μελετά με μεράκι το ρόλο πριν καν ξεκινήσει τις πρόβες της. Το νέο της «στοίχημα»την γεμίζει με χαρά και όπως τονίζει για τις δουλειές της θέλει να μιλά και να μην απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με το ότι μένουν μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, όπως δήλωσε ο ίδιος και για το πώς είναι η σχέση τους με λεπτομέρειες κλπ.

«Μπορεί να μίλησε ο Θοδωρής επειδή του ήρθε εκείνη την ώρα, αλλά … τελειώνει εκεί όλο. Δεν θα το ανακυκλώσω ότι συζούμε κλπ. Μου είναι άβολο και δεν θα το κάνω…»μου ξεκαθάρισε η Σμαράγδα και όταν είναι κάθετη,δεν αλλάζει γνώμη. Τόσο καιρό δεν είχε μιλήσει-παρά μόνο εμμέσως μέσα από αναφορές στο πόσο τον εκτιμά αλλά και τον αγαπά-και δεν έχει διάθεση να το κάνει ούτε και τώρα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ