Χοντρό φάουλ από την Φουρέιρα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Θέατρο «Πειραιώς 131» χθες το βράδυ. Επίσημη πρεμιέρα για το μιούζικαλ «80’s the musical» και η δράση προχωρά επί σκηνής. Υπάρχει μια δραματική σκηνή, μα ο ήχος από πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί σε χειλόφωνο-ψείρα, είναι ενοχλητικός.

Έχουν προηγηθεί και πριν ένα-δύο τέτοια θέματα, μα έχουν ξεπεραστεί-όπως σε δεκάδες παραγωγές. Η Ελένη Φουρέιρα όμως, ναι,η τραγουδίστρια που αποφάσισε να «περάσει» και στο θέατρο κρατώντας έναν από τους πρώτους ρόλους, δεν αντέχει τον ήχο και τραβάει με μια απότομη κίνηση το μικρόφωνο-χειλόφωνο απ’το στόμα του Αιμίλιου Ράφτη που είναι πλάι της…

Έχει εντοπίσει την πηγή του θορύβου,αποφασίζει να  φτιάξει το πρόβλημα άκομψα και την ώρα που ακούγονται κάποια γέλια για την κίνησή της, γυρνάει και λέει προς το κοινό «Επιτέλους!», και εισπράξει χειροκρότημα προφανώς από δικά της άτομα.

Της χαλούσε τη σκηνή ο ήχος και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, όπως θα έκανε στα μπουζούκια-γιατί στο θέατρο αν την κάνεις την όποια διορθωτική κίνηση,τ ην κάνεις μαλακά,όχι εξόφθαλμα και στη συνέχεια δεν…κομπάζεις για αυτήν, λέγοντας αυτό το ανεκδιήγητο επιτέλους. Μα«Επιτέλους»,στα… πρώτα τραπέζια πίστα; Μεγάλο φάουλ απ’την τραγουδίστρια που ανέβηκε-κι αυτή-στη σκηνή με γόβες Christian Louboutin ανάμεσα σε άλλες. Όχι,στα 80’s δεν είχαν κυκλοφορήσει οι γόβες του περίφημου σχεδιαστή, αλλά κι αυτό είναι μια πολύ μικρή λεπτομέρεια…Μικρή αλλά όχι ασήμαντη!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ