Λυσιστράτη ξανά!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Πρώτος σας είχα γράψει ότι ο πολυσχιδής Λάκης Λαζόπουλος σχεδιάζει να… ντυθεί και πάλι Λυσιστράτη, αναβιώνοντας την παράσταση που είχε «απογειώσει» τις «μετοχές» του το ’86. Την ίδια χρονιά που η Αλίκη έπαιζε την Λυσιστράτη στην Επίδαυρο, ο Λαζόπουλος είχε γράψει τη…δική του βερσιόν του έργου κι είχε «κλείσει» για σκηνοθέτη τον σημαντικότατο Ανδρέα Βουτσινά, έχοντας την πολύτιμη αρωγή του γερού διδύμου Κραουνάκη-Νικολακοπούλου.

Στο πλευρό του  είχε  τους καίριους Γρηγόρη Βαλτινό, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Χρήστο Ευθυμίου, Γιώργο Λέφα, Κώστα Ίτσιο κ.λ.π. Εδώ και χρόνια θέλει να «επιστρέψει» στην Λυσιστράτη του εκείνη ο Λάκης και όλα πια δείχνουν ότι η επιθυμία του θα πάρει σάρκα και οστά.

Έχει κάνει, όπως λένε πληροφορίες του enikos.gr μια θερμότατη κουβέντα με τον Γιώργο Λούκο για να παιχτεί η παράστασή του στο Ελληνικό Φεστιβάλ,ενώ κάνει συζητήσεις με τους Κραουνάκη-Νικολακοπούλου για τις υπέροχες μουσικές και τα δυνατά τραγούδια τους. Θα σκηνοθετήσει άραγε ο ίδιος ή θα το αναθέσει σε κάποιον άλλο; Θα κρατήσει τον διπλό ρόλο σκηνοθέτη-πρωταγωνιστή ή θα εμπιστευτεί κάποιον από όσους πιστεύει για τις δυνατότητές του; Άμεσα θα επανέλθω…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ