Αναθερμάνθηκε ο έρωτάς τους

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Έναν μεγάλο έρωτα έζησαν πριν από χρόνια η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης και πρόσφατα τα ήπιαν μαζί σε μπαρ κι αυτός ο έρωτας αναθερμάνθηκε!

Αφού κέντρισα το ενδιαφέρον σας, να σας ενημερώσω ότι κάνω λόγο για τον τηλεοπτικό έρωτα που έζησαν η Βίκυ με τον Αλέξη στο σαρωτικό «Είσαι το  ταίρι μου» το οποίο εκτίναξε τις «μετοχές» τους στο κόκκινο και τους έχρισε μέσα σε λίγο καιρό πρωταγωνιστές! Εκείνη κι εκείνος βίωσαν ένα παράφορο έρωτα σύμφωνα με τις επιταγές του μαιτρ σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου, ο οποίος είχε και happy end όπως θα θυμάστε κι ας έχουν περάσει δεκατέσσερα χρόνια.

Έκτοτε οι δύο ηθοποιοί «δέθηκαν»πολύ και χαίρονται πολύ όταν συναντιούνται και θυμούνται τα παλιά. Μερικά από όσα λένε, θα «παίξουν»και στην εκπομπή «Barman»που…μαγειρεύει ο Αλέξης Γεωργούλης για τον Alpha.

Έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr λένε πως μια από τους πρώτους καλεσμένους του θα είναι η καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου με την οποία θα μιλήσουν για όλα. Τι είναι όμως η εκπομπή αυτή στην οποία θα συναντηθούν τηλεοπτικά και πάλι ο Αλέξης με την Βίκυ; Το όλο «σκηνικό»θα εκτυλίσσεται σε ένα μπαρ κι εκείνος καθισμένος πίσω από τη μπάρα, θα«εξομολογεί» τον εκάστοτε καλεσμένο που θα έχει απέναντί του. Όπως λέει κι η ανακοίνωση του καναλιού «Ένας Barman. Δύο θαμώνες. Μια ζεστή συνάντηση. Εκείνος, σερβίρει ερωτήσεις. Εκείνοι, ξεδιπλώνουν πτυχές του χαρακτήρα τους. Η νύχτα δεν έχει μυστικά. Μέσα από αληθινές, αυθόρμητες συζητήσεις όλα βγαίνουν στο φως». Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ