Η απαγορευμένη ατζέντα του ΜΠΟΥΖ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

-ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ…ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ. Η Ατζέντα θα «χτυπά» στην διάρκεια της μέρας με part one-part two κλπ και στο κλείσιμό της θα την διαβάζετε όλη μαζί. Επειδή όμως ξέρω τι ανυπόμονοι είστε πάμε για το …part one!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Αυλαία και πάμε για τη νέα εποχή της Απαγορευμένης Ατζέντας που … μετακόμισε εδώ, στον enikos.gr  για να σας κάνει την καλύτερη παρέα και να σας ενημερώνει για όσα γίνονται στη σκηνή, πίσω από αυτή, σε πλατό κινηματογραφικά και τηλεοπτικά αλλά και στα στέκια που γίνεται το χοντρό «παιχνίδι».

Όλα εδώ, ναι, κι αποφάσισα να μου κάνει …ποδαρικό η Ζέτα Μακρυπούλια. Ήδη «έκλεισε» να μπει με πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κάτω Παρτάλι» όπως ήδη διέρρευσε και οσονούπω ξεκινά γυρίσματα παίζοντας μια γυναίκα που καταφθάνει στο χωριό για να φέρει τα πάνω-κάτω. Τις μέρες αυτές ο «δαιμόνιος» Λευτέρης Παπαπέτρου που γράφει το σενάριο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ρόλο για να ακουστεί το πρώτο «πάμε» αμεσότατα, μια και η πολυτάλαντη Ζέτα πρόκειται να ανηφορίσει από τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη με το γερό θεατρικό «Ήρθες και θα μείνεις» στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού  -για την ώρα τρέξε να τους δεις στο Ιλίσια και θα γελάσεις με την καρδιά σου

09.25 Που είναι το αποκλειστικό; Μην βιάζεστε! Έγκυρες πηγές μου λένε πως η Μακρυπούλια θα «χτυπήσει» στο Mega με το «Κάτω Παρτάλι» και με το που θα τελειώσει τα γυρίσματά της σε αυτό, θα μετακομίσει στον ΑΝΤ1!

Ναι, ναι, μεγαλοστελέχη του καναλιού την έχουν ήδη «σιγουράκι», αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές! Κάτι καλό συζητάνε, για αυτό και η Ζέτα ξεκαθάρισε πως πάει στο Μεγάλο Κανάλι μόνο για το «Παρτάλι» και τον επιστήθιο φίλο της Λευτέρης Παπαπέτρου και μετά είναι «κλεισμένη» στον ΑΝΤ1. Πώς την έψησε, θα αναρωτηθείτε ο Παπαπέτρου; Πρώτον γιατί τον πιστεύει πολύ μια και την στήριξε πολύ απ’ τα πρώτα θεατρικά της βήματα και δεύτερον γιατί ήθελε σαν τρελή να κάνει σίριαλ. Το έλεγε και στο Μαρούσι, στονANT1 κι αυτοί συνέχεια της αντιπρότειναν σόου, παιχνίδια κλπ που δεν τα πολυθέλει τελευταία από ό,τι έχω καταλάβει!

09.34 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης    «πέταξε τη σκούφια του που η Ζέτα πάει στο «Παρτάλι»! Την ήθελε πολύ μαζί του και στην «Μουρμούρα», αλλά δεν «έκατσε» το «σκηνικό» κι έτσι τώρα που θα είναι μαζί στο «Παρτάλι», γουστάρει τρελά! Καλά γυρίσματα, παίδες…

ΥΓ. Στο ΑΤΖΕΝΤΑ part two που ακολουθεί θα μάθεις γιατί παρακαλάει ο Τσιμιτσέλης να μην τον …σκοτώσουν. Ραντεβού σε λίγη μόνο ώρα!

ΥΓ.2 Τι άγχος κι αυτό με τη νέα «πρεμιέρα»! Μια εποχή τέλειωσε, μια καινούργια αρχίζει. Κρατάω τα καλά από τα παλιά -στο Onlytheater γεννήθηκε και «ανδρώθηκε» η Ατζέντα!-και προχωρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ