Το τρέιλερ του “Master Chef 2”

Το τρέιλερ του “Master Chef 2”

Πριν από λίγο το νέο τρέιλερ του “Master Chef 2” προβλήθηκε από την εκπομπή “Πρωινό Μου”.

Δείτε το βίντεο:

Μάλιστα το δελτίο τύπου που ακολουθεί αναφέρει ότι φέτος το παιχνίδι σοβαρεύει.

“Το «MasterChef» επιστρέφει.

Μετά από την επιτυχία του πρώτου κύκλου, ο πιο ανατρεπτικός τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται στο Mega για να σερβίρει νέες συγκινήσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάζει την προσπάθεια 25 επίδοξων σεφ, που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef μέσα από μια σειρά δοκιμασιών. Αυτή την φορά, ο διαγωνισμός δεν θα θυμίζει σε τίποτα ένα παιχνίδι μαγειρικής.

 Οι δοκιμασίες γίνονται δυσκολότερες και ακόμη πιο απαιτητικές, προκειμένου να αναπτύξουν οι υποψήφιοι τις μαγειρικές τους ικανότητες και να δοκιμάσουν τα όριά τους. Οι ταλαντούχοι σεφ θα πρέπει να διαθέτουν γερό στομάχι και να επιδείξουν πραγματικό πάθος για την μαγειρική και την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

 Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι και πάλι στις θέσεις τους, έτοιμοι να μοιραστούν τα μυστικά της μαγειρικής τους, να κρίνουν τους υποψήφιους και να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή. Θα λάβουν υπόψη τη γεύση, την πρωτοτυπία, την δημιουργικότητα αλλά και την παρουσίαση κάθε πιάτου.

 «MasterChef»: Φέτος, το παιχνίδι… σοβαρεύει!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ