Συγκίνηση στο Voice – Ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε σε παίκτρια να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της – ΒΙΝΤΕΟ

«Ευελπιστώ του χρόνου να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Θέλω να προχωρήσω και κατά τη διάρκεια αυτή που κάνω τις οικονομίες μου λόγω του προβλήματος υγείας που έχω με τις φωνητικές μου χορδές, να συνεχίσω», είχε πει η Βάλια στο τελευταίο knockout του μουσικού σόου. Ο Σάκης Ρουβάς της είχε δώσει μια ακόμη ευκαιρία.

Αυτή τη φορά η Βάλια ερμήνευσε υπέροχα το τραγούδι της με τον Σάκη να της λέει:

«Νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα της φωνής σου. Πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω έτσι να τραγουδάς. Θέλω να βρούμε ένα τρόπο να γίνεις καλά και μετά να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Μου αρέσεις πολύ. Τακτοποίησε το θέμα της φωνής σου», της είπε με την ίδια να απαντά: «Ναι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνω» κι εκεί ακούσαμε την συγκινητική ανακοίνωση του Σάκη που έκανε την παίκτρια να βουρκώσει.

“Αν σου έλεγα ότι αυτό θα το φροντίσω εγώ τι θα έκανες;” ρώτησε την παίκτρια της ομάδας του ο Σάκης. “Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά… Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο, μου ακούγεται σαν όνειρο ειλικρινά και θα ήταν υπέροχο. Δεν έχω λόγια. Από την πρώτη, όμως, μέρα που παρατηρήσατε το πρόβλημα στις πρόβες θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε τέτοια προσοχή. Διαρκώς ήσασταν υπερπροστατευτικός απέναντι μου” απάντησε η Βάλια.

“Θέλω να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λέω τα εννοώ και αν το θες και συ την Δευτέρα θα σου κλείσω ραντεβού με τον Δημήτρη Λουλούδη που είναι ο γιατρός μου, ωτορινολαρυγγολόγος” τόνισε ο κριτής.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ