Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Στο μικροσκόπιο 100.000 ΑΦΜ δανειοληπτών!», κυκλοφορεί από το Σάββατο η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι κινδυνεύουν να χάσουν την προστασία του νόμου Κατσέλη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σαρωτικοί έλεγχοι από τις τράπεζες ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου.

– Σε απευθείας σύνδεση με το Τaxis και τα ασφαλιστικά ταμεία θα βρίσκονται τα πιστωτικά ιδρύματα για να καταγράψουν τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών.- Η πρώτη κατοικία όσων αποδειχθεί ότι κάνουν κατάχρηση της ευνοϊκής ρύθμισης θα βγαίνει σε πλειστηριασμό σε 60 ημέρες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανοίγει τα χαρτιά του στην «R»: «Τα αναδρομικά που θα αποφασίσει το ΣτΕ ότι δικαιούνται οι συνταξιούχοι θα επιστραφούν».

– Μετά το βέτο Μακρόν, η Αθήνα ανησυχεί για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια. Οι 4 μεγάλοι κίνδυνοι που απασχολούν την ελληνική εξωτερική πολιτική.

– Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Σε όποια γωνιά κι αν κοιτάξεις βλέπεις την Ελλάδα!». Συνέντευξη στην «R» με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δημιουργία του Κέντρου Ελληνιστικών Σπουδών της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.

– Νίκος Φίλης: «Η αναζήτηση συναινέσεων για την Παιδεία είναι αναγκαία, παρά τις διαφορετικές αφετηρίες των κομμάτων».

– Ερευνα διαΝΕΟσις: Πάρκο σε κάθε γειτονιά! Πώς μπορούν να «ξεφυτρώσουν» χώροι πρασίνου στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας.

– Ποιοι και πώς έστησαν το «ελληνικό σκάνδαλο» στη Wall Street. Ο ρόλος και η δράση των γόνων δύο μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών.

– «Δεν ήταν απλός ξυλοδαρμός, προσπάθησε να σκοτώσει τη δασκάλα». Τι αποκαλύπτει στην «R» η σύζυγος του 38χρονου που καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση.

– Η δολοφόνος του Κορωπίου πέρασε στο Πολυτεχνείο!

– Επικίνδυνος τζιχαντιστής στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.. Εκπαίδευε μαχητές του ISIS.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Μια… άγρια μέλισσα για τον Γιώργο. Ενας έρωτας πίσω από τις κάμερες. Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στις «Αγριες μέλισσες», ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γ. Παπαγεωργίου, που ξεχωρίζει στη σειρά «Σπίτι είναι».

– «Πρόταση γάμου μου έχει γίνει μόνο στα social media». Η ταλαντούχα Ευγενία Δημητροπούλου λέει στην «R» ότι ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη και πως τον βιώνει τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στο σανίδι ως Τίνα Λιβανού.

– Νέο κορίτσι για τον Πάνο. Στο Χόλιγουντ συναντήθηκαν οι δρόμοι του Π. Μουζουράκη και της νέας συντρόφου του, της ελληνικής καταγωγής Τζίνας Βαρελά, η οποία κάνει καριέρα στην Αμερική.

– «Απολαμβάνω τη συντροφικότητα». Η Γιάννα Τερζή αποκαλύπτει στην «R» ότι βρήκε στον νέο της σύντροφο την αυθεντικότητα του πατέρα της.

– Η Μαργαρίτα ερωτεύτηκε. Πέντε μήνες μετρά η σχέση της κόρης του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον νεαρό που τη συνόδευσε σε πρόσφατη έξοδο με τον μπαμπά της.

– Μαζί από παιδιά. Η ηθοποιός Αμαλία Αρσένη, κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, είναι ζευγάρι από την εφηβεία της με τον Σπύρο Κοκκώση.

– Ησαΐα… σφύριζε. Το ωραιότερο γκολ της ζωής του θα «σφυρίξει» στις 17 Νοεμβρίου ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, που θα παντρευτεί τη δημοσιογράφο Μάρτζυ Λαζάρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ