Μια διαφορετική συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά στον Νίκο Χατζηνικολάου

Μια διαφορετική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μιλώντας στην εκδήλωση μετονομασίας της Πανγαία, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας αξιοποίησης και ανάπτυξης ακινήτων, σε Prodea Investments, ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις απάντησε στο ερώτημα για το κλείσιμο των λογαριασμών του στα social media και είπε αφοπλιστικά “αποφάσισα πλέον να μην κοιτάζω γύρω μου αλλά μόνον μπροστά, να δίνω προτεραιότητα στους ανθρώπους που με αγαπούν, με νοιάζονται και είναι πραγματικά κοντά μου”.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε από την πλευρά του ότι ” μας αρκεί να επικοινωνείς μαζί μας μέσω του τένις που παίζεις”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ηγείται της ελληνικής αποστολής στο παγκόσμιο κύπελλο Davis Cup που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, δήλωσε περήφανος που χθες έγινε πρεσβευτής της Prodea Investments αυτής της εταιρείας που είναι πρωταθλήτρια στον κλάδο του real estate, με επενδύσεις δύο δισ. Ευρώ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “μόνο το ταλέντο δεν αρκεί. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση είναι μέρος της επιτυχίας”.

Κάθε μέρα είναι ένας νέος στόχος για εμένα και χαίρομαι που αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό και της Prodea”.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ekali Tenis Club, έκλεισε με το τενιστικό σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου ότι όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει δυναμικά μπροστά στο φιλέ, έτσι και η Prodea Investments θα συνεχίσει να παίζει δυναμικό και επιθετικό τένις στο real estate.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ