Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που έκανε το κοινό να παραμιλά στη Eurovision – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Φουρέιρα καθήλωσε για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές και τους fans της Eurovision, αφού η εμφάνισή της στη σκηνή του μεγάλου τελικού ήταν απόλυτα εντυπωσιακή.

Η εκρηκτική performer έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Το ρούχο της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και της ταίριαζε απόλυτα, μια δημιουργία made by Vrettos Vrettakos. Η ολόσωμη διαφανής της φόρμα τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ τα 250.000 Swarowski με τα οποία ήταν κεντημένη πήραν τρεις ολόκληρες εβδομάδες στον σχεδιαστή για να τα τελειοποιήσει και να αποδώσει ένα τόσο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

H Ελένη μαγνήτισε ξανά τα βλέμματα όλων και έβαλε φωτιά στο stage του μουσικού διαγωνισμού, αποδεικνύοντας ότι δικαίως έχει χαρακτηριστεί Βασίλισσα. Η τραγουδίστρια που κατόρθωσε με την περσινή της συμμετοχή και το «Fuego» να τερματίσει δεύτερη, εκπροσωπώντας την Κύπρο, καταχειροκροτήθηκε από όλους και χάρισε μια μοναδική στιγμή στον τελικό του Τελ Αβίβ.

Πηγή: gossiptv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ