Survivor: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία – Ποιοι είναι προτεινόμενοι – BINTEO

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» όλοι οι παίκτες προετοιμάζονταν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά την ένωση των δύο ομάδων. Ποιοι όμως κέρδισαν τελικά και δεν κινδυνεύουν να φύγουν από το ριάλιτι περιπέτειας;Τα πρώτο αγώνισμα ήταν σχετικά εύκολη διαδικασία αλλά όπως πάντα σκληρή καθώς ήταν το σούμο του Survivor. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης επιδίωκε να ρίξει έξω από τον αγωνιστικό χώρο τον αντίπαλό του, ο οποίος κατέληγε στο νερό αφού η παλαίστρα βρισκόταν στη μέση μιας πισίνας.Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πολλή δύναμη και μερικοί μάλιστα υπερέβαλαν εαυτόν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη νίκη για την ομάδα τους.Στο τελευταίο ματσάρισμα του σούμο, δύο γυναίκες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα το ματς έληξε με 10-5, κοινώς double score αφού η μία από τις δύο ομάδες δεν είχε τις ίδιες επιδόσεις με την αντίπαλη.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο για τους παίκτες που έδειξαν να μη το βάζουν κάτω. Ο αγώνας ασυλίας έλαβε μέρος σε στίβο, σε έναν από αυτούς που όλοι έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από το ριάλιτι περιπέτειας.

Ακολούθησε το παραδοσιακό συμβούλιο του νησιού όπου οι παίκτες τόσο της Μαύρης όσο και της Άσπρης ομάδας έπρεπε να αποφασίσουν για τους Έλληνες παίκτες που θα έθεταν υποψήφιους προς αποχώρηση.Τελικά το συμβούλιο απεφάνθη πως οι παίκτες προς αποχώρηση είναι αυτοί που θα δείτε στο βίντεο, όπως ανακοινώθηκαν από τους παρουσιαστές Σάκη Τανιμανίδη και Ατσούν Ιλιτσαλί. Δείτε το βίντεο…

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ