Ψήνεται… ειδύλλιο στο MasterChef

“Ακούω ότι ο Πάνος έχει κατακτήσεις” είπε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν από λίγες ημέρες, αναφερόμενος στον υποψήφιο master chef Πάνο Τόγια, ο οποίος φλερτάρει ανοιχτά με την Ασημίνα Ουστάλλι.

Η 24χρονη ξανθιά, από την άλλη, ως εξωστρεφής χαρακτήρας, κατά διαστήματα έχει δείξει ακόμη και μπροστά από τις κάμερες τη συμπάθεια που υποβόσκει ανάμεσα σε εκείνη και τον 23χρονο συμπαίκτη της, κάνοντας πολλούς να σχολιάζουν πως “η Ασημίνα εκδηλώθηκε”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, υπάρχει αμοιβαία έλξη ανάμεσα στους δύο παίκτες, αλλά προτιμούν να μην μιλούν ανοιχτά για τα αισθήματά τους. Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχουν αφήσει κατά μέρους τα προσωπικά τους, προκειμένου να αφοσιωθούν στον στόχο τους.

Η καθημερινή συναναστροφή, βέβαια, δίνει τις αφορμές να έρχονται πιο κοντά. Τότε η αμηχανία τους γίνεται αντιληπτή, για αυτό και καταφεύγουν στο χιούμορ για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Επιπλέον, γνωρίζοντας πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι όλα είναι ρευστά, σκέφτονται ότι δεν θα τους κάνει καλό, στην παρούσα φάση, ένα συναισθηματικό δέσιμο.

Όπως λέει και μέντορας της Ασημίνας, Σωτήρης Κοντιζάς, η πειθαρχία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κουζίνα και η παίκτρια του προσπαθεί να είναι πιστή σε αυτή την αρχή. Κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταναλώνει την ενέργειας της σε άλλα θέματα, όπως είναι το φλερτ με τον Πάνο.

Από την άλλη, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν στην πορεία δούμε να εκδηλώνεται το πρώτο ειδύλλιο στην ιστορία των MasterChef στην Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ