• Η REAL NEWS σήμερα

  6:52 μμ, Κυριακή 15 Ιουλ 2012 6:52 μμ, Κυριακή 15 Ιουλ 2012

  Με τίτλο: "Θα είχε πέσει η κυβέρνηση αν..." κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι ο υπουργός Οικονομικών είπε στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς πως θα απειλείτο η κυβερνητική συνοχή αν έθετε τώρα το θέμα της επιμήκυνσης.

  Το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης αναδεικνύεται και στη μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για τη Realnews, καθώς το 73,9% των πολιτών ζητά να επιμείνει η Κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση, ακόμη κι αν κινδυνεύσει με έξοδο από το ευρώ! Από την άλλη πλευρά, μόλις το 15,5% των πολιτών ζητά από την Κυβέρνηση να δεχθεί τους όρους της τρόικας χωρίς διαπραγμάτευση!

  Τα ευρήματα τη δημοσκόπησης της MRB αποτέλεσαν τον άξονα για το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο: "Οδικός χάρτης!" καθώς, όπως επισημαίνεται : "ο οδικός χάρτης της νέας κυβερνητικής πορείας, όπως θα την ήθελε η ελληνική κοινωνία, έχει ήδη χαραχθεί, με καθαρές γραμμές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση".

  Επίσης, στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

  - Νικήτας Κακλαμάνης: "Αν οι ώμοι του Στουρνάρα δεν αντέχουν το βάρος της διαπραγμάτευσης ας το πει"

  - Τρίτο μνημόνιο ετοιμάζει η τρόικα έως το Δεκέμβριο.

  - Ευάγγελος Βενιζέλος: "Η αντιπολίτευση δεν έχει ασυλία"

  - Νέες σκληρές θυσίες για να εξοικονομηθούν 11,7 δισ. ευρώ - Πλαφόν 2.000 ευρώ στις συντάξεις και "μαχαίρι" στους μισθούς των ΔΕΚΟ.

  - Θάνος Τζήμερος: Ο Πρόεδρος παντρεύτηκε...και επιτίθεται στους δημοσιογράφους.

  - Ψάχνουν ισοδύναμα, αλλά η σπατάλη συνεχίζεται: 82 εκατ. ευρώ για εκλογικά επιδόματα.

  Και: 4 εκατ. ευρώ το χρόνο κοστίζει το κανάλι της Βουλής.

  Επίσης: Κάποτε ένας τσιγγάνος είχε ένα χρυσό δόντι και του το έβγαλαν για να του χρυσώσουν το χάπι που του το έβγαλαν. Αυτά και άλλα ισοδύναμα λογικής στην "Πράβδα" του Στάθη...

  Στη Reallife μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

  - Μια Κυρία στα μπουζούκια: Η Πόπη Τσαπανίδου είναι ερωτευμένη και το δείχνει - Αγκαλιές και φιλιά με τον αγαπημένο της Νίκο Ιατρού στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

  - Τατιάνα Μπλάτνικ: "Ελαμψε" και στην πόλη του φωτός - Η όμορφη σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου έκλεψε τις εντυπώσεις στο γκαλά μόδας του Τζόρτζιο Αρμάνι που έγινε στο Παρίσι.

  - Αλαφούζος - Κωνσταντινίδη: Εδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

  - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: "Πέτυχα γιατί δεν συμμορφώθηκα με κάποιες υποδείξεις"

  - Πηλαδάκης - Παπαδοπούλου: Ξαφνικός χωρισμός για τον Κώστα και την Ειρήνη.

  - Νικόλαος Νεγρεπόντε: Γάμος στο νησί της Αποκάλυψης - Στην Πάτμο παντρεύτηκε ο Ελληνας "γκουρού" της πληροφορικής την όμορφη Ντέμπορα.

  - Τζαβέλλας - Γιαμπουρά: Τρυφερές στιγμές στην Ψαρρού - Η απόδραση του άσου της Εθνικής με το μοντέλο, στη Μύκονο.

  - Κοτοβός - Βιγκόπουλος: Ερωτας με την πρώτη ματιά - Η Νικόλ και ο Αχιλλέας ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο στο Σούνιο.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα