Ποια είναι η 50χρονη κληρονόμος και κοσμική Αθηναία που μπήκε στο My Style Rocks

Μετά την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη από το My Style Rocks η νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι είναι η Νίνα Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι γνωστή κοσμική κυρία της Αθήνας, κληρονόμος και επιχειρηματίας, αγαπά την μόδα και έχει δικό της blog.

Η Νίνα Παπαϊώαννου είναι μητέρα δύο παιδιών, 28 και 27 ετών, και ζει μεταξύ Αθήνας, Καλιφόρνιας και Λονδίνου.

«Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα”, έγραψε στο blog της και πρόσθεσε:

«Είμαι επιχειρηματίας όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καινούργιο. Κέρδισα τα πρώτα μου χρήματα στην 6η δημοτικού πουλώντας χαριτωμένες τσάντες που έπλεκα για να διασκεδάζω. Έγιναν τόσο αγαπητές που έπρεπε να δουλεύω σκληρά για την παραγωγή τους και δεν το διασκέδαζα πλέον. Στη δεκαετία των 20 ξεκίνησα μία εταιρεία με παραγγελίες μέσω mail. Μαζί με μία από τις καλύτερές μου φίλες πετύχαμε και βγάλαμε καλά χρήματα. Έπειτα όμως, με την απόκτηση των παιδιών και τα διαζύγιά μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ