Nomads: Ποια ομάδα κέρδισε το εντυπωσιακό έπαθλο και ποιος είναι ο τρίτος «μονομάχος» – BINTEO

Σκληρός ήταν αγώνας ανάμεσα στους Εισβολείς και τους Επίλεκτους του Nomads. Μετά την ανακοίνωση του επάθλου και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ να κερδίσουν τον αγώνα. «Σήμερα διακυβεύονται πολλά. Αρχικά να πούμε ότι έχουμε ένα εξαιρετικό έπαθλο. Ελπίζω ο καιρός να έχει φτιάξει και θα φτιάξει, το έπαθλο είναι ένα φανταστικό beach party σε μια υπέροχη παραλία, θα έχει μπάρμπεκιου, θα φάτε φανταστικές γεύσεις, θα χορέψετε, θα είναι ντόπιοι καλλιτέχνες που θα σας κάνουν να περάσετε τέλεια. Νομίζω είναι ένα υπέροχο έπαθλο συν ότι η ομάδα που θα κερδίσει θα γυρίσει στην περιοχή της ήρεμα και ωραία», τους ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

Τελικά, επικράτησαν οι «Εισβολείς» με 7-2 και κέρδισαν το εντυπωσιακό έπαθλο. Η ηττημένη ομάδα έπρεπε να βγάλει λοιπόν τον τρίτο μονομάχο. Έτσι, ο Δήμος Χαριστέας επέλεξε για τρίτο μονομάχο τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

«Ο Δήμος κάνει παρέα με την Δήμητρα και την Αθηνά και δεν θα τις ψήφιζε. Θα ψήφιζε ή εμένα ή τον Αλέξανδρο που δεν ήμασταν στην ομάδα του. Άρα το περίμενα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ