H Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «”Αγνοείται” πρώην πρωθυπουργός», κυκλοφορεί η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρεται στην πλήρη αφωνία Σημίτη για τα σκάνδαλα των υπουργών του και αποκαλύπτει ποια μεγάλη γαλλική εταιρεία τον είχε προειδοποιήσει για το πάρτι με τα υποβρύχια.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Πώς τον «φωτογράφισε» σε κατάθεση – φωτιά ο πρώην πρόεδρος της Thales, που είχε αναλάβει τον εκσυγχρονισμό έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού και διεκδικούσε το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επίσης:

– Ψάχνουν τα λεφτά του Γιάννου σε 5 χώρες. Αιτήματα δικαστικής συνδρομής των ελληνικών Αρχών σε ΗΠΑ, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Κύπρο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η πρόταση της κυβέρνησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Τι προβλέπει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τις σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

– Ο σουλτάνος τρελάθηκε. Πρόκληση με νέο χάρτη του υπουργείου Άμυνας. Διεκδικεί τώρα και θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

– Το σχέδιο για τον νέο ΕΝΦΙΑ. Κερδισμένοι όσοι έχουν ακίνητη περιουσία αξίας κάτω των 150.000 ευρώ. Νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα ακίνητα των αγροτών.

– «Ξεπαγώνουν» 25.000 κύριες συντάξεις έως το τέλος του χρόνου.

– Το ξέσπασμα της αδελφής της Δώρας Ζέμπερη στην «R». «Γιατί φοβούνται τον ιερέα οι αυτόπτες μάρτυρες και δεν καταθέτουν;».

– Επεισόδιο στην Τρούμπα: Ο εφοπλιστής, ο σκύλος και οι γροθιές στους αστυνομικούς. Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για τα «κατορθώματα» του Γιώργου Λεβεντάκη και του γιου του, Γιάννη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται στην «R»: «Ο έρωτας είναι ευλογία!». Η εκθαμβωτική ηθοποιός αποκαλύπτει τους… ιδιαίτερους όρους με τους οποίους θα ενέδιδε σε έναν γάμο και επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση με τη σειρά «Ελεύθερη σχέση».

– Προπονούνται για οικογένεια. Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– «Πετάει» για χάρη της αγάπης. Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει ταξίδια – αστραπή στο Λονδίνο για να συναντά τον σύντροφό της Νάσο Αναστασόπουλο, που μένει εκεί.

– Κωνσταντίνος Βασάλος: «Στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου».

– Μαζί στην TV, μαζί και στη ζωή. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Μαρία Παπαφωτίου, που παίζουν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», είναι ζευγάρι.

– Γιώργος Κιμούλης: «Είναι πυξίδες οι φίλοι και οι εχθροί».

– Μόνο φίλοι. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η συνάδελφός του Πένυ Αγοραστού δεν είναι ζευγάρι, όπως ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ