The Voice: Tο χαστούκι του Ρουβά στον Μουζουράκη και η έκπληξη του Μαραβέγια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε από τον πολυθρόνα του και… χαστούκισε τον Πάνο Μουζουράκη κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου στο The Voice. Τι “εξόργισε” όμως τον δημοφιλή τραγουδιστή;

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου ήταν οι coaches που πάτησαν το κουμπί για να διεκδικήσουν μία από τις διαγωνιζόμενες, τη Χριστιάννα. Η νεαρή κοπέλα διάλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Τότε, ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε και πήγε και χαστούκισε τον Πάνο Μουζουράκη, με τον δεύτερο να λέει: «Προσπάθησα μπαμπά».

Φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς αστειευόταν, αφού στο φετινό The Voice φαίνεται πως έχει κάνει «κόμμα» με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος συνέχεια παραπονιέται και αναρωτιέται ότι κανείς δεν θέλει να πάει με την ομάδα του, καθώς τις περισσότερες φορές οι διαγωνιζόμενοι επιλέγουν άλλον coach. Νωρίτερα, μόλις τελείωσε η Χριστιάννα το τραγούδι της, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Κωστή Μαραβέγια.

«Χριστιάννα, εσύ ήσουν; Αλήθεια; Είναι δυνατόν; Μπράβο ρε Χριστιάννα, είχε λίγο άγχος. Είχες άγχος βρε πουλάκι μου, αφού σε ξέρω, έχουμε τραγουδήσει μαζί», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και στη συνέχεια εξήγησε στους άλλους coaches από πού γνωρίζει τη νεαρή κοπέλα.

Δείτε το βίντεο από το gossip-tv.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ